izrada-i-montaza-harmonika-vrata-2

Polovna ili nova harmonika vrata

Harmonika vrata služe za brzo, lako i jeftino pregrađivanje prostorija. Zauzimaju manje prostora nego vrata, odlično izgledaju kada su raširena, a kada treba, vrlo lako se skupe i praktično su neprimetna. Moderna se proizvode od PVC materijala u raznim bojama.
Polovna harmonika vrata su jeftinija od novih i to im je jedina prednost. Ipak treba razmisliti i o drugim nedostacima kada se već ulaže u pregradne zidove. Pre svega treba proceniti trajnost, potrebna ulaganja tokom godina upotrebe i efikasnost korišćenja.

Nova harmonika vrata se izrađuju po najsavremenijim standardima sa okovima nove generacije koji obezbeđuju bolju termičku i zvučnu izolaciju, uz bolje pregrađivanje prostora u odnosu na stare modele.

Polovna harmonika vrata često mogu biti oštećena, a da se to ne uoči jer se PVC profili ne menjaju i sitna naprsnuća se teško mogu uočiti. Osim problema sa samim vratima problem može da postoji ako su oštećene vođice, šine i drugi delovi okova koji čine da vrata funkcionišu besprekorno.

harmonika vrata gde se koriste

Na nova postoji i garancija i redovan besplatan servis. DM Rolo će profesionalno uzeti dimenzije i naš tim majstora će ih postaviti što će obezbediti maksimalan kvalitet i dugotrajnost.

Harmonika vrata od PVC materijala mogu da se postave u svaku prostoriju i nemate dileme, bilo da pregrađujete vlažne prostore poput kuhinje i kupatila, osunčana mesta ili hodnike. Uvek će stajati savršeno i neće se promeniti, što se za druge materijale ne može reći. Ova vrata su ne samo lepa već i funkcionalna pa se njihova kupovina svakako isplati, naročito zato što im ne treba nikakvo ulaganje, a traju dugo.

Da biste dobili kvalitetna harmonika vrata pozovite nas jer imamo dugogodišnje iskustvo u proizvodnji ove vrste vrata. Dobićete modernu pregradu koja će biti ukras u prostoriji uz najpoviljniju cenu! Takođe tu smo za sve savete ukoliko su vam potrebni.