Harmonika vrata kao rešenje u mnogim prostorima

Harmonika vrata kao rešenje u mnogim prostorima

Harmonika vrata mogu se uklopiti u nekoliko različitih stilova i igrati različite uloge u vašem domu ili kancelarijskom prostoru, od vrhunskih francuskih harmonika vrata do vinil laminata harmonika vrata ormara. Sledeća lista uključuje ideje za korišćenje harmonika vrata u vašem radnom ili životnom prostoru, omogućavajući brzo i praktično odvajanje kada je to potrebno.

Velika kuhinja vam daje dovoljno prostora da se lako krećete, a da ne naletite na druge ili svoje radne ploče i uređaje. Ipak, harmonika vrata mogu biti od koristi za ovaj prostor kada želite da malo odvojite prostoriju. Na primer, možda biste želeli da otvoreni deo kuhinje napravite kao mali kutak za doručak. Dodajte harmonika vrata i pružićete porodici malo odvojenosti od prostora za kuvanje dok doručkuju svakog jutra.

Takođe možete koristiti isti trik da pretvorite deo vaše kuhinje u prostor za kućnu kancelariju ili stanicu za domaće zadatke. Dodajte harmonika vrata oko prostora kako biste omogućili privatnost, a da kuhinja bude funkcionalna kada je trebate koristiti.

Kako izabrati harmonika vrata

 

Nisu sve radne kancelarije opremljene prostorom potrebnim da se udovolje potrebama svakog zaposlenog. Ipak, postoji neophodna potražnja za diskretnim i privatnim stanicama za dojilje koje žele da se vrate na posao – a taj prostor nikada ne bi trebalo da bude kancelarijski toalet.

Ako je vaš kancelarijski prostor ograničen, ova vrata mogu biti dobro rešenje. Na primer, možete da instalirate jedan između kabina kao mali, privatni prostor koji će koristiti majke koje doje, ili postaviti dvoslojni razdelnik u sobi za sastanke da biste blokirali prostor po potrebi.

Kao što je pomenuto, neka vrata čak i ne moraju da se postavljaju. Umesto toga, oni se kotrljaju na gusenicama sa točkovima kako bi bili prenosivo rešenje za upotrebu tamo gde je to potrebno. Na primer, žene koje doje mogu da donesu panel u svoju kabinu kako bi ponudile privatnu barijeru dok doje i rade.

Naša firma se bavi ugradnjom svih tipova harmonika vrata. Kontaktirajte nas odmah kako bismo se čuli i započeli saradnju!