harmonika vrata savrsena pregrada

Kako da vam prostorije budu tople ove jeseni i zime?

Sa dolaskom hladnog vremena dolazi I potreba za grejanjem. Ukoliko imate veliku kuću a recimo ne koristitie sve prostorije ili pak imate jednu veću prostoriju u stanu, ono što će vam pomoći u tome jesu harmonika vrata. Ugradnjom harmonika vrata u neku veću rostoriju kada dođe period grejanja smanjujete mogućnost da se toplota nepotrebno širi ukoliko se ceo prostor ne koristi. Na ovaj način štedite I novac koji trošite na grejanje. Takođe ukoliko želite da jedan deo dana zagrejete celu prostoriju lako možete da ih otvorite I time grejete ceo prostor onog momenta kada prestane potreba za tako nečim vi možete slobodno da ih zatvorite. Pored toga što su funkcionalna izuzetno su ukolpiva u svaki prostor. Harmonika vrata su idealna za moderne stanove kao I one sa starijim nameštajem da im daju jednu malu notu savremenog doba.Harmonika vrata su takođe pogodna, kada pričamo o onim spoljnim, da se napravi nešto poput predsoblja ili veranda, kako biste zaklonili ulaz od direktnog uticaja hladnoće. Naime ugradnjom spoljnih harmonika vrata štite ulazna vrata od ulaska hladnoće, nanosa snega kao i kiše.

izrada-i-montaza-harmonika-vrata-5

 

Jako je važno da znate da su harmonika vrata veoma dobro rešenje koje je nepravedno zapostavljeno. Daleko su zdravija alternativa za pregradu prostorija od mnogih drugih rešenja.

Takođe su fleksibilna. Kada vam nisu potrebna otvore se I gotovo da se ni ne primećuje da su tu a isto tako kada su potrebna kao pregrade lako se razvuku I imate veoma dobar, kako zvučni tako I toplotni, vid izolacije.

Dakle, idealno rešenje u ovim hladnim danima su vam harmonika vrata. Ono što će vam omogućiti jesu da se toplota ne rasipa kao I primetna ušteda energije za grenje da li je na struju, gas ili bilo koji drug vid ogreva.

Za sve nedoumice I savete mi smo tu za vas.

GARANCIJA KVALITETA: Za svu robu garancija 2 godine. Zakažite merenje odmah: 060/0288-477 | 064/0288-472