Zebra zavese

Izrada i montaža zebra zavesa. Zebra zavese su platna veoma modernog i savremenog mehanizma zavesa. Njihova osnova je prugasta i možete sami odrediti koju količinu svetlosti želite da propustite u vašu prostoriju.

BESPLATNA MONTAŽA!

Zaštita od sunca u preko 150 dezena

Zebra zavese se mogu uklopiti uz sve vrste modernih enterijera stambenih ili poslovnih objekata. Zebra modeli zavesa se mogu podizati i spuštati pomoću mehanizma koji je izrađen kao lančić. On se može nalaziti sa leve ili desne strane mehanizma. Postoji i daljinski upravljač kojim možete spuštati i podizati zavese po potrebi.

Praktično rešenje za svaki vid prostora, kako stambenog tako i poslovnog. Elegantan i moderan dizajn ih izdvaja od drugih tipova zavesa a ujedno su i veoma praktično rešenje za zaštitu od svetlosti. Mrak zebra zavese su rezultat dugogodišnjeg iskustva, inovativnosti i tehnologije koji zajedno sa visoko-kvalitetnim materijalima sačinjavaju unikatnu vrstu zavese jednostavnu za korišćenje i održavanje koja će Vam trajati večno.

Ovako smo ugradili zebra zavese

SAVRŠENE ZA SVE PROSTORIJE

ZEBRA ZAVESE ZA ZAŠTITU OD SUNCA

Zebra zavese omogućavaju najbolju zaštitu od sunca i zahvaljujući njima može se dozirati svetlost u stanu. Izrađuju se u više od 150 nijansi. Moderne su I vrlo praktične Zamenjuju klasične, njima se lako rukuje. Zebra zavese ne upijaju duvanski dim. Lake su za održavanje – dovoljno je prebrisati ih krpom, bez upotrebe sredstava za čišćenje.

Zebra zavese su posebna vrsta unutrašnjih rolo zavesa, koje omogućavaju dan-noć efekat, zbog kombinacije dve vrste materijala sa različitim stepenom propustljivosti svetlosti. Uz poseban mehanizam smenjuju se transparentna i netransparentna polja tkanine, a stepenom preklapanja polja reguliše se nivo propuštanja svetlosti u prostoriju.

Zebra platna imaju anti-alergijska, i anti-statička svojstva i odlično su rešenje za svaki vid prostora, kako stamebnog tako i poslovnog karaktera. Platna zebra zavesa imaju svojstvo samogasivosti (FR).

GARANCIJA KVALITETA: Za svu robu garancija 2 godine. Zakažite merenje odmah: 060/0288-477 - BESPLATNA MONTAŽA!

GARANTUJEMO TRAJNOST I KVALITET

Pogledajte naše radove sa lica mesta