Zavese

Izrada i montaža rolo zavesa, zebra zavesa, trakastih zavesa i plise zavesa. Obične zavese se lako prljaju, teško peru i skupljaju prašinu. Zebra zavese i rolo zavese NE SKUPLJAJU PRAŠINU, ANTIALERGENE SU i lake za održavanje.  Ne želite vas vide prolaznici dok odmarate, radite ili gledate televiziju? Rešenje je lako – ZEBRA, ROLO I PLISE ZAVESAMA podešavate stepen osvetljenja.

MONTIRALI smo više stotina zebra zavesa, rolo zavesa, komarnika i harmonika vrata.

 

Vrste zavesa koje ugrađujemo

zebra-zavese

Zebra zavese su inovativni tip prozirnih zavesa koje  kombiniraju horizontalne trake prozirne i neprozirne tkanine koje se savršeno preklapaju da bi obezbedile željen nivo svetlosti

Rolo zavese se izrađuju od antistatičkih vlakana koja ne upijaju duvanski dim. One su estetski detalj koji takođe omogućava zaštitu od sunca i pogleda spolja. Mogu biti providne i neprovidne.

Plise zavese su idealne jer presavijanje tkanine omogućava zavesama da se podižu i spuštaju kako bi se prilagodile željenom nivou privatnosti i svetlosti. Idealne su za krovne prozore.

GARANTUJEMO TRAJNOST I KVALITET

Pogledajte naše radove sa lica mesta

MODERNO I PRAKTIČNO ZA VAŠ DOM

Zavese za dom po vašoj meri

Zavese imaju dve osnovne funkcije. Jedna je estetska a druga praktična. One štite od spoljnih uticaja i radoznalih pogleda. Mogu biti i veoma dobri izolatori.

Praktično su rešenje za svaki vid prostora, kako stambenog tako i poslovnog. Elegantan i moderan dizajn ih izdvaja od drugih tipova zavesa a ujedno su i veoma praktično rešenje za zaštitu od svetlosti. Mrak zebra zavese su rezultat dugogodišnjeg iskustva, inovativnosti i tehnologije koji zajedno sa visoko-kvalitetnim materijalima sačinjavaju unikatnu vrstu zavese jednostavnu za korišćenje i održavanje koja će Vam trajati večno.

GARANCIJA KVALITETA: Za svu robu garancija 2 godine. Zakažite merenje odmah: 060/0288-477 - BESPLATNA MONTAŽA!

BESPLATNA MONTAŽA!

Kako odabrati između zebra, rolo i plise zavese

Pri njihovom izboru treba voditi računa o tome koja prostorija se oprema, da li ih treba montirati na plafon, zid ili krilo prozora. Bitno je da izaberete platno koje će odgovarati Vašem enterijeru, a ujedno i služiti svojoj nameni. POGLEDAJTE NAŠ VIDEO OVDE.

Kada naši monteri dođu u Vaš dom na merenje, Vi ćete im reći šta biste želeli, a oni će, uzevši u obzir sve što je bitno za montažu, predložiti najbolju varijantu.

Zebra (dan-noć) zavese omogućavaju najbolju zaštitu od sunca i zahvaljujući njima može se dozirati svetlost u stanu. Izrađuju se u više od 150 nijansi. Moderne su i vrlo praktične. Zamenjuju klasične, njima se lako rukuje. Ne upijaju duvanski dim. Lake su za održavanje – dovoljno je prebrisati ih krpom, bez upotrebe sredstava za čišćenje.