E-MAIL
dmrolo011@gmail.com

Zavese

Zavese imaju dve osnovne funkcije. Jedna je estetska a druga praktična. One štite od spoljnih uticaja I radoznalih pogleda. Mogu biti I veoma dobri izlotaori.

 

Naša firma Vam može ponuditi:

  • Zebra (dan-noć) zavese
  • Trakaste zavese
  • Rolo zavese
  • Rolo zavese za krovne prozore

Pri njihovom izboru treba voditi računa o tome koja prostorija se oprema, da li ih treba montirati na plafon, zid ili krilo prozora. Bitno je da izaberete platno koje će odgovarati Vašem enterijeru, a ujedno I služiti svojoj nameni.

Kada naši monteri dođu u Vaš dom na merenje, Vi ćete im reći šta biste želeli, a oni će, uzevši u obzir sve što je bitno za montažu, predložiti najbolju varijantu.

Zebra (dan-noć) zavese omogućavaju najbolju zaštitu od sunca I zahvaljujući njima može se dozirati svetlost u stanu. Izrađuju se u više od 60 nijansi. Moderne su I vrlo praktične Zamenjuju klasične , njima se lako rukuje. Ne upijaju duvanski dim. Lake su za održavanje – dovoljno je prebrisati ih krpom, bez upotrebe sredstava za čišćenje.

Više o zebra zavesama možete pogledati ovde.

 

Trakaste  se odlično uklapaju u svaki prostor I njima se lako rukuje. Sjajno su rešenje I za kancelarije I za stanove. Naša firma Vam ih nudi u više od 60 nijansi.

Rolo se izrađuju od antistatičkih vlakana koja ne upijaju duvanski dim. One su estetski detalj koji takođe omogućava zaštitu od sunca I pogleda spolja. Mogu biti providne I neprovidne.

Rolo zavese za krovne prozore su idealno rešenje jer su prostorije u potkrovlju najviše izložene uticajima prirode.

ZAVESE ZA KROVNE PROZORE

Ako živite u potkrovlju i imate problem sa viškom svetlosti i toplote, one su idealno rešenje za vas.

One se mogu ugraditi na sam prozor, ali i na otvor prozora. Prave se od aluminijuma i dve vrste platna. Platna mogu biti black out i screen.

Ukoliko želite da potpuno zamračite prostoriju, za vas su black out platna savršeno rešenje.Ona se izrađuju u više boja. S jedne strane su gumirana, a sa druge strane mogu biti u boji koju vi želite.

Ako ne želite totalni mrak, preporučujemo vam screen platno koje se izrađuje u mnogo nijansi. Ova platna propuštaju svetlost, ali ne propuštaju sunčeve zrake. Prostorija će vam biti osvetljena, ali u njoj vam neće biti vruće.

Ove zavese su rolo i mogu se spuštati u bilo koji položaj. Rade se po velux krovnim prozorima, ali se mogu montirati na sve vrste krovnih prozora.

GARANCIJA KVALITETA: Za svu robu garancija 2 godine. Zakazite merenje odmah: 060/0288-477 - BESPLATNA MONTAŽA!

Potrebna Vam je druga oprema za prozore? Takođe se bavimo ugradnjom PVC roletnikomarnika!

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright 2020. Powered by IT Lion
Call Now ButtonPOZOVITE NAS!