Plise zavese

Izrada i montaža plise zavesa. Jedan od najefikasnijih načina da unesete svežinu i eleganciju u svoj prostor su plise zavese. Ove neverovatno stilizovane zavese mogu biti savršen dodatak svakom prostoru, od dnevnog boravka do spavaće sobe.

BESPLATNA MONTAŽA!

Oživite svoj dom modernim plise zavesama

Evo zašto bi trebalo da imate PLISE ZAVESE u svom domu i da otkrijete zanimljive načine na koje možete koristiti ove elegantne zavese kako biste uneli svežinu u svoj prostor.

RAZNOVRSNOST STILOVA I DEZENA PLISE ZAVESA: Idealne su za krovne prozore i kao zamena za prevaziđene venecijanere. Dostupne su u širokom spektru boja, dezena i tekstura, što vam omogućava da personalizujete svoj prostor i postignete željeni izgled.

PRILAGODLJIVOST I FUNKCIONALNOST: Plise zavese takođe dolaze sa funkcionalnostima koje će vam omogućiti da prilagodite svetlost i privatnost u svom domu. Možete ih povlačiti I NA GORE I NA DOLE.

Ovako smo ugradili plise zavese

Stil. Privatnost. Elegancija.

Ekskluzivne plise zavese za vaš dom

Bez obzira da li želite da unesete svežinu i stil u svoj dom, ili da poboljšate svoju privatnost i kontrolu nad svetlošću, naše plise zavese će zadovoljiti vaše najzahtevnije potrebe.

Jedna od najvećih prednosti naših plise zavesa je širok izbor stilova i dezena koje možete odabrati. Bez obzira da li preferirate jednobojne zavese koje se savršeno uklapaju sa ostatkom vašeg enterijera, ili želite da dodate malo šarma i teksture sa nekim od naših uzoraka, sigurno ćete pronaći savršen dizajn koji odražava vaš lični stil. Naša paleta boja i tekstura je bogata i raznovrsna, omogućavajući vam da prilagodite svoj prostor tačno onako kako želite.

Osim estetske vrednosti, naše plise zavese su izuzetno funkcionalne. Sa različitim mehanizmima za podizanje i spuštanje, možete jednostavno prilagoditi nivo svetlosti i privatnosti u svakoj sobi. Bilo da želite da uživate u maksimalnom prirodnom svetlu ili da stvorite intimnu atmosferu, naše plise zavese će vam pružiti potpunu kontrolu.

GARANCIJA KVALITETA: Za svu robu garancija 2 godine. Zakažite merenje odmah: 060/0288-477 - BESPLATNA MONTAŽA!

BESPLATNA MONTAŽA!

PLISE ZAVESE - kombinacija stila, funkcionalnosti i udobnosti

Još jedna prednost plise zavesa jesu njihova IZOLACIONA SVOJSTVA. Zahvaljujući unikatnom dizajnu sa presavijenim slojevima, naše zavese pružaju dodatnu izolaciju od spoljašnje temperature. To znači da će vaš dom biti prijatno i udobno bez obzira na godišnje doba.

Kada je reč o praktičnosti, naše plise zavese su takođe jednostavne za održavanje. Izrađene su od visokokvalitetnih materijala, lako se čiste i dugotrajne su. Bez obzira da li imate kućne ljubimce ili malu decu, naše zavese će izdržati svakodnevnu upotrebu bez gubitka svoje lepote.

GARANTUJEMO TRAJNOST I KVALITET

Pogledajte naše radove sa lica mesta