Onog trenutka kada dođe zima i rani mrak skrati dan, poželimo da leto dođe što pre. Prijaju nam sunce, toplota, uživanje na nekoj plaži. Jednostavno rečeno- idila. Međutim, idilu poslednjih godina sve više kvare insekti. Nekada su nam dosađivali samo komarci, a danas više ne znamo kakvi se sve insekti motaju oko nas. Retko ko je ljubitelj istih i svi se trude da ih drže što dalje od sebe. Ako nam zuje oko glave napolju, ne možemo ih sprečiti pa ulazimo u kuću kako bismo pobegli od njih. Ni tu nismo bezbedni jer oni vrlo lako nađu put do sobe. Kako ih sprečiti?

Postoji rešenje. Od insekata vas mogu spasiti komarnici. Komarnici nisu luksuz, već potreba. Ako ih ugradite na prozore ili vrata, usrećićete se. Sve insekte ćete ostaviti izvan svojih domova. Komarnici će sprečiti insekte da uđu u vaš dom, ali neće sprečiti protok vazduha.

Nekada smo spas tražili u raznoraznim aparatima koji ispuštaju mirise koji teraju insekte. To baš i nije zdrava metoda. Najbolju zaštitu će vam omogućiti komarnici. Vi ćete odlučiti da li ćete ih staviti na prozore ili na vrata. Bilo da su komarnici rolo ili fiksni, efekat je isti- insekti su napolju.

Moglo bi se reći da domišljati komarci zaobiđu prozor pa uđu na vrata. Do pre nekoliko godina su uspevali, ali danas i za takve postoji rešenje. To rešenje nosi naziv plisse komarnici. Oni se postavljaju na balkonska vrata. Kada uđete u kuću, lagano povučete komarnik i u svojoj sobi ste bezbedni. Zato ih nadmudrite uz pomoć komarnika i ostavite u prirodi gde im je mesto.

Svi komarnici su izrađeni od kvalitetnog materijala i njima se lako rukuje. Dugotrajni su. Komarnici mogu biti izrađeni od kvalitetne plastike, a mogu se praviti i od aluminijuma. Ovi materijali su pogodni za održavanje. Samo ih prebrišite krpom da sa njih sklonite prašinu i paučinu. Neka vaš izbor budu komarnici i budite sigurni da nećete pogrešiti!