E-MAIL
dmrolo011@gmail.com

Kategorija: Komarnici

Komarnici su veoma praktični i za prostorije u kojima borave deca i stara lica, kao i u ordinacijama, na mestima na kojima se priprema hrana. Pri tom ne blokiraju protok vazduha i omogućuju vam stalnu ventilaciju, kao i ulazak dnevne svetlosti.

Komarnici su idealni da se postave na prozore i na vrata od terase. Neupadljive mrežice su izdržljive, postojane I otporne na vremenske uslove. Ne blokiraju pogled niti prolazak dnevne svetlosti.

Postoje veliki izbor modela, ali generalno komarnici će vam u 90% slučajeva pomoći da se odbranite od neželjenih insekata. Ako želite, majstori iz DM rolo mogu postaviti komarnike na sve vaše prozore i vrata. Svaki od komarnika ima svoje prednosti, a koji ćete izabrati zavisi od vaših potreba i tehničkih mogućnosti ugradnje.

Fiksni komarnici

Fiksna ili statična mreža – Fiksni komarnici se rade od aluminijumskog rama koji se različitim sistemima montira na prozore i koji se po potrebi skidaju. Ovi fiksni komarnici su jednostavni i pogodni su za površine koje  često držimo otvorene a za koje nemamo potrebu da budu prohodne kao što su prozori na kupatilama, hodnicima i ostavama. Pogodan za prozore kod kojih se ne zahteva pomeranje mreže, a ima mogućnost skidanja mreže po potrebi.

Rolo Komarnici

Rolo komarnici imaju kutiju u kojoj je oklagija sa napregnutom oprugom koja namotava mrežicu, tako da u zimskim mesecim može biti sklonjen sa prozora. Sa strane komarnika su vodljice i u donjem delu je kočnica koja drži mrežicu komernika zatvorenu kada nam je to potrebno što Vam daje mogućnost da sami otvarate i zatvarate komarnike.  Ovaj vid komarnika je moguće montirati i na balkonskim vratima ili bilo kojim drugim ali je nezgodno saginjanje i otvaranje ako je česta komunikacija kroz takav otvor zato se rade rolo komarnici sa horizontalnim otvaranjem.

U prolećnim i letnjim mesecima, zbog velikog nalete insekata,  komarnici su zaista spas. Projektovani su da služe kao zaštita od letećih insekata kao što su: komaraci, muve, pčele, ose, leptiri, i drugih,  a efikasno mogu sprečiti prodor lišća i maca.

Naknadna montaža komarnika

Svima smetaju insekti. Trudimo se da ih se rešimo na razne načine, međutim jedini pouzdan način je ugradnja komarnika.  Ugradnjom komarnika rešavate ovaj problem na duže staze. Oni štite od svih vrsta inesekata a ne samo od komaraca. Ono što je takođe važno jeste da…

Fiksni i rolo komarnici

Fiksni ili rolo komarnici često je pitanje. Mreže protiv insekata ili komarnici smo razvili za zatvaranje svih otvora u borbi protiv insekata. Klimatske promena su izazvale i povećanu koncetraciju komaraca i insekata tako da su nam neophodni komarnici za zaštitu od insekata. Osnovno kod komarnika…

Kako se rešiti komaraca

Puno padavina, poplave kao I druge prirodne nepogode, uzrok su povećanog broj komaraca. Zaprašivanje komaraca vatrogasna je mera čija je korist kratkog veka, a jedino čemu se možemo nadati je da će visoke temperature ipak smanjiti broj ovih dosadnih insekata. Ono što vi možete da…

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright 2020. Powered by IT Lion
Call Now ButtonPOZOVITE NAS!