E-MAIL
dmrolo011@gmail.com

Harmonika vrata

Harmonika vrata kao idealno rešenje

Harmonika vrata su idealno rešenje za vas ukoliko imate malo prostora u stanu i ne želite da vam vrata dodatno zauzimaju prostor. Vrata se izrađuju od plastike vrhunskog kvaliteta. Postoji više vrsta i ova vrata mogu biti: jednodelna, dvodelna, viseća sa donjim klizačima, viseća bez donjih klizača i sa plastificiranim alu pragom.

U ranija vremena, pre 30, 40 godina, stavljala su se samo radi uštede prostora. Danas su se pojavila mnoga dizajnerska rešenja, koristeći savremene visoko kvalitetne materijale. U takvim projektima, harmonika vrata postaju izvrsna zamena za uređaje sa rotirajućim prostorom. Kao rezultat toga, unutrašnjost doma postaje atraktivnija i izražajnija.

U našim stambenim uslovima harmonika vrata predstavljaju interesantan element životnog i radnog prostora. Kada je to potrebno, harmonika vrata služe kao pregradni zidovi kojima se privremeno odvaja neki deo prostora. I upravo zbog te svoje praktičnosti su izuzetno popularna.

Ukoliko imate ogromnu dnevnu sobu a potreban Vam je poseban radni deo odvojen od ostatka prostora, ovaj tip vrata su idealno rešenje. Takođe, u malim stanovima gde je kompletan prostor iz jedne celine može dobiti posebno pregrađen spavaći ili radni deo sa stolom i policama. Harmonika vrata jednostavno i lako mogu odvojiti i kuhinju od trpezarije.

Kako se montiraju?

Vrata se lako montiraju. Mogu se montirati na već postojeći štok od vrata ili na bilo koji otvor u prostoriji, nezavisno od materijala od kog je otvor sačinjen ( gipsa, betona ili nekog drugog građevinskog materijala ).

Harmonika vrata su i veoma dobri izolatori jer se njima mogu pregraditi neke veće prostorije. Ako želite da zadržite toplotu na jednom mestu, ova vrata su idealno rešenje za vas. Maksimalna visina ovih vrata je 2,60m.

Zašto su toliko dobra?

Pre svega zbog toga što su vrhunskog kvaliteta. PVC harmonika vrata nisu podložna rđanju, a neverovatno su jednostavna za održavanje.

Izrađuju se po meri, odnosno odgovarajućim dimenzijama prostora, a montaža ovih PVC vrata nije zahtevna. Ova vrata su jedno od najinteresantnijih rešenja za sve stambene prostore. Harmonika vrata mozemo koristiti i kao idealnu zamenu za klasična sobna vrata, a zbog svoje jednostavnosti, rukovanja i kvalitetnih materijala izrade, veoma su dobro rešenje za Vaš dom.

Za koje prostorije su idealno rešenje?

Harmonika vrata se mogu koristiti u kafeterijama, fiskulturnim salama, bibliotekama i drugim zajedničkim prostorijama škola kako bi odgovarale potrebama škole i njenih zaposlenih. Privremene pregrade sa točkovima takođe mogu biti od koristi za periode školskog testiranja. Mogu se mogu koristiti kao pregrade za učionice. Velika harmonika vrata mogu da se uklope u masivni otvor sobe, što ih čini odličnim rešenjem za prostrane učionice koje bi mogle da koriste više odvajanja za smeštaj učenika. Neke škole koriste ova vrata da podele veliku učionicu na dve deo dana, otvarajući je kada nastava zahteva kombinovane učionice ili dodatni prostor.

Naša firma vam garantuje kvalitet, a na vama je da odlučite koja boja harmonika vrata će se najbolje uklopiti u ambijent vašeg doma, jer se vrata izrađuju u raznim nijansama.

GARANCIJA KVALITETA: Za svu robu garancija 2 godine. Zakazite merenje odmah: 060/0288-477 - BESPLATNA MONTAŽA!

Harmonika vrata su idealno rešenje za poslovne prostorije kao i za velike kancelarije koje je potrebno da se pregrade. 

Pored ugradnje vrata, bavimo se i ugradnjom PVC roletni, Komarnika i zavesa.

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright 2020. Powered by IT Lion
Call Now ButtonPOZOVITE NAS!