E-MAIL
dmrolo011@gmail.com

Harmonika vrata

Harmonika vrata su idealno rešenje za vas ukoliko imate malo prostora u stanu i ne želite da vam vrata dodatno zauzimaju prostor. Vrata se izrađuju od kvalitetne plastike, a mogu biti: jednodelna, dvodelna, viseća sa donjim klizačima, viseća bez donjih klizača i sa plastificiranim alu pragom.

Ukoliko imate ogromnu dnevnu sobu a potreban Vam je poseban radni deo odvojen od ostatka prostora, harmonika vrata su idealna za realizaciju Vaše zamisli. Isto tako se u malim stanovima gde je kompletan prostor iz jedne celine može dobiti posebno pregrađen spavaći ili radni deo sa stolom i policama. Harmonika vrata jednostavno i lako mogu odvojiti kuhinju od trpezarije.

Vrata se lako montiraju. Mogu se montirati na već postojeći štok od vrata ili na bilo koji otvor u prostoriji, nezavisno od materijala od kog je otvor sačinjen ( gipsa, betona ili nekog drugog građevinskog materijala ).

Ova vrsta vrata su i veoma dobri izolatori jer se njima mogu pregraditi neke veće prostorije. Ako želite da zadržite toplotu na jednom mestu, ova vrata su idealno rešenje za vas. Maksimalna visina ovih vrata je 2,60m.

Pre svega zbog toga što su vrhunskog kvaliteta. PVC harmonika vrata nisu podložna rđanju, a neverovatno su jednostavna za održavanje.

Izrađuju se po meri, odnosno odgovarajućim dimenzijama prostora, a montaža PVC harmonika vrata nije zahtevna.

U našim stambenim uslovima harmonika vrata predstavljaju interesantan element životnog i radnog prostora. Kada je to potrebno, harmonika vrata služe kao pregradni zidovi kojima se privremeno odvaja neki deo prostora. I upravo zbog te svoje praktičnosti su izuzetno popularna.

Ova vrata su jedno od najinteresantnijih resenja za sve stambene prostore,mozemo ih koristiti I kao idealna zamena klasicnim sobnim vratima,a zbog svoje jednostavnosti,rukovanja I kvalitetnih materijala izrade ,naci ce se svuda kao najbolje resenje u Vasem domu.

Naša firma vam garantuje kvalitet, a na vama je da odlučite koja boja će se najbolje uklopiti u ambijent vašeg doma, jer se vrata izrađuju u raznim nijansama.

GARANCIJA KVALITETA: Za svu robu garancija 2 godine. Zakazite merenje odmah: 060/0288-477 - BESPLATNA MONTAŽA!

Pored ugradnje vrata, bavimo se i ugradnjom PVC roletni, Komarnika i zavesa.

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright 2020. Powered by IT Lion
Call Now ButtonPOZOVITE NAS!