Harmonika vrata

Svako voli privatnost. Ali šta kada nema dovoljno prostora za vrata? Harmonika vrata su POVOLJNO I DUGOTRAJNO rešenje za vas ukoliko imate malo prostora u stanu ili želite da uštedite prostor.

BESPLATNA MONTAŽA!

PRAKTIČNA POKRETNA PREGRADA

Pokazalo se da su ista i nakon nekoliko godina od montaže, mehanizam je čvrst i stabilan, a vrata nepromenjena. Harmonika vrata su idealno rešenje za vas ukoliko imate malo prostora u stanu i ne želite da vam vrata dodatno zauzimaju prostor. Vrata se izrađuju od plastike vrhunskog kvaliteta. Postoji više vrsta i ova vrata mogu biti: jednodelna, dvodelna, viseća sa donjim klizačima, viseća bez donjih klizača i sa plastificiranim alu pragom.

U ranija vremena, pre 30, 40 godina, stavljala su se samo radi uštede prostora. Danas su se pojavila mnoga dizajnerska rešenja, koristeći savremene visoko kvalitetne materijale. U takvim projektima, harmonika vrata postaju izvrsna zamena za uređaje sa rotirajućim prostorom. Kao rezultat toga, unutrašnjost doma postaje atraktivnija i izražajnija.

U našim stambenim uslovima harmonika vrata predstavljaju interesantan element životnog i radnog prostora. Kada je to potrebno, harmonika vrata služe kao pregradni zidovi kojima se privremeno odvaja neki deo prostora. I upravo zbog te svoje praktičnosti su izuzetno popularna.

Ukoliko imate ogromnu dnevnu sobu a potreban Vam je poseban radni deo odvojen od ostatka prostora, ovaj tip vrata su idealno rešenje. Takođe, u malim stanovima gde je kompletan prostor iz jedne celine može dobiti posebno pregrađen spavaći ili radni deo sa stolom i policama. Harmonika vrata jednostavno i lako mogu odvojiti i kuhinju od trpezarije.

Ovako smo montirali harmonika vrata

SAVRŠENE ZA SVE PROSTORIJE

Kako se montiraju harmonika vrata

Vrata se lako montiraju. Mogu se montirati na već postojeći štok od vrata ili na bilo koji otvor u prostoriji, nezavisno od materijala od kog je otvor sačinjen ( gipsa, betona ili nekog drugog građevinskog materijala ). Harmonika vrata su i veoma dobri izolatori jer se njima mogu pregraditi neke veće prostorije. Ako želite da zadržite toplotu na jednom mestu, ova vrata su idealno rešenje za vas. Maksimalna visina ovih vrata je 2,60m.

Zašto su toliko dobra?

Pre svega zbog toga što su vrhunskog kvaliteta. PVC harmonika vrata nisu podložna rđanju, a neverovatno su jednostavna za održavanje.

Izrađuju se po meri, odnosno odgovarajućim dimenzijama prostora, a montaža ovih PVC vrata nije zahtevna. Ova vrata su jedno od najinteresantnijih rešenja za sve stambene prostore. Harmonika vrata mozemo koristiti i kao idealnu zamenu za klasična sobna vrata, a zbog svoje jednostavnosti, rukovanja i kvalitetnih materijala izrade, veoma su dobro rešenje za Vaš dom.

GARANCIJA KVALITETA: Za svu robu garancija 2 godine. Zakažite merenje odmah: 060/0288-477 - BESPLATNA MONTAŽA!

Širok izbor zebra zavesa i komarnika po vašoj meri

Za koje prostorije su idealno rešenje?

Harmonika vrata se mogu koristiti u kafeterijama, fiskulturnim salama, bibliotekama i drugim zajedničkim prostorijama škola kako bi odgovarale potrebama škole i njenih zaposlenih. Privremene pregrade sa točkovima takođe mogu biti od koristi za periode školskog testiranja. Mogu se mogu koristiti kao pregrade za učionice. Velika harmonika vrata mogu da se uklope u masivni otvor sobe, što ih čini odličnim rešenjem za prostrane učionice koje bi mogle da koriste više odvajanja za smeštaj učenika. Neke škole koriste ova vrata da podele veliku učionicu na dve deo dana, otvarajući je kada nastava zahteva kombinovane učionice ili dodatni prostor.

Naša firma vam garantuje kvalitet, a na vama je da odlučite koja boja harmonika vrata će se najbolje uklopiti u ambijent vašeg doma, jer se vrata izrađuju u raznim nijansama.

GARANTUJEMO TRAJNOST I KVALITET

Pogledajte naše radove sa lica mesta