Rolo zavese

Rolo zavese – Savršena zaštita od sunčeve svetlosti i toplote, ali  i znatiželjnih pogleda prolaznika. Sprečavaju izbleđivanje nameštaja, a ujedno i obezbeđuju privatnost Vašeg doma.

BESPLATNA MONTAŽA!

PRAKTIČAN I STILSKI IZBOR ZA VAŠ DOM ILI LOKAL

U svetu enterijera i dekoracije, postoji mnogo opcija kada je reč o prozorskim pokrivačima. Jedan od najpopularnijih i sveprisutnih izbora su rolo zavese. Ove jednostavne, ali elegantne zavese su postale omiljen izbor mnogih zbog svoje praktičnosti, funkcionalnosti i estetskog izgleda.

Rolo zavese su izuzetno praktične jer se mogu lako podizati i spuštati po potrebi. Ova jednostavnost omogućava lako regulisanje svetlosti i privatnosti u prostoriji. Pomoću mehanizma za podizanje i spuštanje možete lako prilagoditi visinu zavese prema sopstvenim željama. Takođe, rolo zavese dolaze u različitim transparentnostima tkanine, što vam omogućava da kontrolišete koliko svetlosti prolazi kroz prozor.

Ovako smo montirali rolo zavese

SAVRŠENE ZA SVE PROSTORIJE

Kvalitetni modeli i montaža rolo zavesa po vašoj meri

Rolo zavese su veoma popularne zbog svoje estetike i jednostavnog dizajna koji se lako uklapa u svaki enterijer. Bez obzira da li imate moderno uređen dom ili klasičan stil, rolo zavese mogu se prilagoditi vašem ukusu. Dolaze u različitim bojama, dezenima i materijalima, tako da možete pronaći onu koja se najbolje uklapa u vaš prostor.

  1. Praktičnost i funkcionalnost
  2. Estetika i dizajn
  3. Zaštita od sunčeve svetlosti i toplote
  4. Privatnost i kontrola svetlostI
  5. Jednostavna instalacija i održavanje

GARANCIJA KVALITETA: Za svu robu garancija 2 godine. Zakažite merenje odmah: 060/0288-477 - BESPLATNA MONTAŽA!

SAVRŠENE ZA SVE PROSTORIJE

Zaštita od sunčeve svetlosti

Rolo zavese su odličan izbor kada je u pitanju zaštita od sunčeve svetlosti i toplote. One mogu sprečiti izbleđivanje nameštaja i tepiha izloženih jakom sunčevom svetlu. Takođe, mogu pomoći u održavanju prijatne temperature u prostoriji tokom toplih letnjih meseci, jer blokiraju deo sunčeve toplote koja bi inače ulazila kroz prozor.

Jedan od ključnih razloga zbog kojih ljudi odabiru rolo zavese je njihova sposobnost pružanja privatnosti. Bez obzira da li želite da se sklonite od pogleda suseda ili želite da blokirate neželjenu spoljašnju svetlost tokom gledanja televizije ili spavanja, rolo zavese vam pružaju potpunu kontrolu nad tim. Rolo zavese su jednostavne za instalaciju i mogu se postaviti na gotovo svaki prozor

GARANTUJEMO TRAJNOST I KVALITET

Pogledajte naše radove sa lica mesta