Komarnici

Bliži se leto, a sa njim dolaze i komarci. Najbolji način da se zaštitite od dosadnih komaraca i insekata u svom domu jesu KOMARNICI. Pogledajte kako MONTIRAMO komarnike na našem instagram profilu klikom OVDE. 

BESPLATNA MONTAŽA!

NAJEFIKASNIJI NAČIN ZAŠTITE OD INSEKATA

Komarnici su idealno rešenja za svakoga ko ima problema sa insektima i želi da zadrži insekte van prostorija u kojima boravi.

Komarnici se izrađuju od aluminijuma, a mrežica je od fiberglasa koji je otporan na sve vremenske prilike i ne predstavlja značajnu prepreku za protok vazduha i svetlosti. Reč je o materijalu koji je dugotrajan i otporan na oštećenja, nije zapaljiv i ne deformiše se na suncu. Krajevi mrežice prolaze kroz vodilice koje sadrže takve četkice koje sprečavaju da dođe do kidanja mrežice. Okvir rolo komarnika može da se izradi u različitim bojama.  Postoji više načina ugradnje komarnika, dopustite našim monterima da vam predlože najbolje rešenje. 

Ovako smo montirali komarnike

GARANTUJEMO TRAJNOST I KVALITET

Pogledajte naše radove sa lica mesta

SAVRŠENE ZA SVE PROSTORIJE

Koja vrsta komarnika je Vama potrebna

Kada su u pitanju balkonska ili ulazna vrata, preporučujemo plisse komarnike koji se takođe izrađuju od aluminijuma. Ako imate roletnu na balkonskim vratima, na nju se može montirati ovaj komarnik.

  1. Rolo komarnici se ugrađuju na prozore.
  2. Plisse komarnici su dugotrajni, izrađeni od vrhunskog materijala i njima se lako rukuje, mogu se montirati i na prozore i na vrata.
  3. Fiksni komarnik se obično stavlja na prozor i može biti izrađen od kvalitetne plastike ili od aluminijuma.

GARANCIJA KVALITETA: Za svu robu garancija 2 godine. Zakažite merenje odmah: 060/0288-477 - BESPLATNA MONTAŽA!

Širok izbor zebra zavesa i komarnika po vašoj meri

Kvalitetni proizvodi sa izvanrednom funkcionalnošću

Komarnici sprečavaju insekte da uđu u vaš dom, ali ne sprečavaju protok vazduha i svetlosti. Mogu se koristiti i sezonski. 

Pogledajte klikom OVDE naš video. 

Komarnici se izrađuju u beloj, sivoj, antracit i braon boji. Dopustite našem timu da vam predoči sve moguće varijante, a vi se opredelite za onu koja vam se najviše dopada.

Ukoliko se komarnici pravilno postave i koriste na odgovarajući način, predstavljaju sredstvo koje će vas u potpunosti štititi od komaraca i ostalih insekata dugi niz godina. Zaštitom unutrašnjosti vašeg doma, omogućićete kvalitetniji i komforniji život u njemu.