zebra zavesa 4

Dan i noć zavese

Čuvene dan i noć zavese odnosno popularnije kao zebra zavese jedne su od najmodernijih vrsta zavesa.

Dan i noć zavese se sastoje od mehanizma i platna, koje je dvoslojno, tako da se naizmenično smenjuju transparentna i netransparentna polja tkanine. Pomeranje platna se vrši ručno pomoću lančića. Na taj način tkanina se pomera po visini i stepenom preklapanja polja reguliše se nivo propuštanja svetlosti u prostoriju. Moguće je i pokretanje zebra mehanizma preko daljinskog upravljanja i elektromotora. Dan i noć zavese se mogu montirati u plafon, zid ili u okvir samog prozora.

Platna koja se koriste za dan i noć zavese su anti-alergijske, ne skupljaju prašinu i mirise i kao takve su predviđene da dugo traju. Materijale za zebra zavese možete pogledati u našem prodajnom salonu, stalno pratimo zahteve tržišta i uvodimo nove materijale.

Zašto su rolo zavese pravi izbor za vaš dom

Cena zebra zavesa zavisi od materijala koji izaberete kao i od sistema da li želite ručno ili upravljanje pomoću daljinskog. Svakako uvek razmišljajte o tome da vam korišćenje ovakvog tipa zavesa bude praktično. Ne mora uvek skuplja varijanta da baš vama i bude bolja. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice mi smo tu da vam pomognemo jer je višegodišnje iskustvo učinilo da možemo da damo savete ne samo pri odabiru materijala već i pri samom biranju sistema zebra zavesa.

Zebra zavese su odlično rešenje za svaki vid prostora, kako stamebnog tako i poslovnog karaktera, jako su praktične i trenutni su hit kako u svetu tako i kod nas.
Sve zebra zavese radimo po meri čak i rolo i zebra zavese. Obavljamo celokupane projekate od ideje do realizacije. Višegodišnje iskustvo u praksi i sa terena omogućava Vam da po najpovoljnijim cenama dobijete vrhunski kvalitet i zato smo mi najbolji.

GARANCIJA KVALITETA: Za svu robu garancija 2 godine. Zakažite merenje odmah: 060/0288-477 | 064/0288-472