ugradnja komarnika naknadna montaža

Naknadna montaža komarnika

Svima smetaju insekti. Trudimo se da ih se rešimo na razne načine, međutim jedini pouzdan način je ugradnja komarnika.

Ugradnjom komarnika rešavate ovaj problem na duže staze. Oni štite od svih vrsta inesekata a ne samo od komaraca. Ono što je takođe važno jeste da ugradnja komarnika štedi vaš novac koji biste trošili svake godine na sredstva koja bi vam bila pomoć u borbi sa insektima. Komarnici predstavljaju mrežu od staklenih vlakana koji će u potpunosti sprečiti ulazak insekata, ma koliko sitni oni bili.

Ne samo da predstavljaju idealnu zaštitu vašeg stambenog prostora, već ćete se ugradnjom komarnika efikasno reštiti insekata u bilo kom prostoru. Komarnici su idealna zaštita od insekata i u zdravstvenim objektima, sportskim dvoranama i drugim objektima koji moraju ostati potpuno prozračni. Montaža komarnika laka je i jednostavna, kao i njihova upotreba i održavanje. Komarnici se naime, mogu postaviti i na već ugrađenu stolariju, a dimenzijama i vrstama mrežica mogu se prilagoditi baš svakom objektu.

komarnici-montaza-1

 

U zavisnosti od Vaših potrebama, možete izabrati između tri osnovne vrste – fiksnih, rolo i plise (za vrata) komarnika. Sve ove vrste komrnika se mogu naknado monitirati te vam predstavljamo malo bliže svaki od njih kako biste odabrali onaj koji je za vas najbolji ili možda čak kombinaciju više vrsta komarnika.

Fiksni komarnici su najbolje rešenje za prozore koji se ne otvaraju tako često odnosno stavljaju se na one otvore gde im to neće predstavjati probelm.

Rolo komarnici oni su pogodni za sve vsrte prozora koji se upotrebljavaju što da zalijete cveće, izluftirate prostor sa malo većim protok vazduha…

Plise komarni su idealni za balkonska vrata jer nemaju povratni mehanizam te se mogu otvoriti onoliko koliko vam je potrebno. Uglavnom se postavljaju horizontalno ali to može biti i vertikalno.