ugradnja komarnika naknadna montaža

Naknadna montaža komarnika

Svima smetaju insekti. Trudimo se da ih se rešimo na razne načine, međutim jedini pouzdan način je UGRADNJA KOMARNIKA.

Na vreme zaštitite dom od nepoželjnih INSEKATA. Uživajte tokom cele godine u svežem vazduhu.

NE ČEKAJTE LETO I GUŽVE. Tada sa ne montažu čeka i po nekoliko nedelja, a haraju najezde komaraca. Nabavite komarnike na vreme i uživajte leti u otvorenim prozorima i svežem vazduhu.

Pogledajte KAKO SMO MONTIRALI KOMARNIKE KLIKOM OVDE.

Komarnici su vaš saveznik protiv svih dosadnih letećih stvorova – komaraca, muva, osa i raznih insekata. Omogućite svom domu dozu zaštite i mira koji zaslužuje!

SAZNAJTE KOJE SU RAZLIKE IZMEĐU ROLO I PLISE KOMARNIKA, POSETITE NAŠU INSTAGRAM STRANICU KLIKOM OVDE

Ugradnjom komarnika rešavate ovaj problem na duže staze. Oni štite od svih vrsta inesekata a ne samo od komaraca. Ono što je takođe važno jeste da ugradnja komarnika štedi vaš novac koji biste trošili svake godine na sredstva koja bi vam bila pomoć u borbi sa insektima. Komarnici predstavljaju mrežu od staklenih vlakana koji će u potpunosti sprečiti ulazak insekata, ma koliko sitni oni bili.

Naša firma IZRAĐUJE I USPEŠNO montira sve vrste komarnika U GARANCIJU veoma povoljno. Za svu robu garancija 2 godine. Zakažite merenje odmah: 060/0288-477 – BESPLATNA MONTAŽA!

Ne samo da predstavljaju idealnu zaštitu vašeg stambenog prostora, već ćete se ugradnjom komarnika efikasno reštiti insekata u bilo kom prostoru. Komarnici su idealna zaštita od insekata i u zdravstvenim objektima, sportskim dvoranama i drugim objektima koji moraju ostati potpuno prozračni. Montaža komarnika laka je i jednostavna, kao i njihova upotreba i održavanje. Komarnici se naime, mogu postaviti i na već ugrađenu stolariju, a dimenzijama i vrstama mrežica mogu se prilagoditi baš svakom objektu.

komarnici-montaza-1

 

U zavisnosti od Vaših potreba, možete izabrati između tri osnovne vrste – fiksnih, rolo i plise (za vrata) komarnika. Sve ove vrste komarnika se mogu naknado monitirati te vam predstavljamo malo bliže svaki od njih kako biste odabrali onaj koji je za vas najbolji ili možda čak kombinaciju više vrsta komarnika.

Fiksni komarnici su najbolje rešenje za prozore koji se ne otvaraju tako često odnosno stavljaju se na one otvore gde im to neće predstavjati probelm.

Rolo komarnici oni su pogodni za sve vsrte prozora koji se upotrebljavaju što da zalijete cveće, izluftirate prostor sa malo većim protok vazduha…

Plise komarnici su idealni za balkonska vrata jer nemaju povratni mehanizam te se mogu otvoriti onoliko koliko vam je potrebno. Uglavnom se postavljaju horizontalno ali to može biti i vertikalno.

GARANCIJA KVALITETA: Za svu robu garancija 2 godine. Zakažite merenje odmah: 060/0288-477 – BESPLATNA MONTAŽA!