rolo-zavese-izrada-i-montaza-2

Rolo zavese kao pregradni paneli u vašem prostoru

Rolo zavese su moderne jer su jednostavne i elegantne, stvaraju prijatnu atmosferu i pružaju osećaj topline i udobnosti. Osim svoje prvobitne namere – pokrivanje velikih staklenih površna, služe i umesto pregradnih zidova.
Rolo zavese kao pregrade 
Pregrađivanje prostora iziskuje velika ulaganja ali sa rolo zavese to mogu da učine znatno jeftinijim. Pored lake i brze montaže, ove zavese su povoljne i možete ih otvarati i zatvarati po potrebi.
Ukoliko imate veći dnevni boravak, a manjak spavaćih soba, rolo zavese će vam omogućiti da tu odvojite zaseban kutak. Ili da fizički odvojite kuhinju od dnevnog boravka i tako smanjite prodor kuhinjskih mirisa u dnevni boravak.
Omogućavaju i jednostavno odvajanje garderobnog dela od spavaće sobe, sakriće vaše ormane, a učineće vaš prostor lepšim i funkcionalnijim.
Praktične su, povoljne, jednostavne za ugradnju i upotrebu, a skupljaju manje prašine od standardnih zavesa.  Odlične su za eksperimentisanje za različitim bojama i dezenima, što će vašem prostoru dati veću estetsku vrednost.
Rolo zavese su efikasan i brz način da odvojite kancelarije, garderobe i čekaonice u svom poslovnom prostoru. Daće vam neophodnu privatnost bez velikih radova i troškova, a možete ih i skinuti, ako poželite promenu ili se selite.
rolo-zavese-izrada-i-montaza-5
Platna koja se koriste za izradu rolo zavesa su antistatička i antialergijska, njima čuvate zdravlje svoje porodice.
Nudimo veliki izbor boja, dezena i debljine platna, što vam pruža mogućnost da ovu vrstu pregrade uskladite sa vašim potrebama i željama. Možete ih kombinovati po svom ukusu i učiniti da vaš enterijer izgleda unikatno i zanimljivo. Neutralne boje su uvek moderne, ali npr. kombinovanje dve različite nijanse prostoru mogu dati neočekivanu razigranost i vedrinu. Mogućnosti su ogromne, na vama je samo da odaberete.
Rolo zavese možete pomerati: ručno (povlačenjem platna), kanapom (mehanizam pomera platna – prvo povlači drugo, drugo povlači treće…) Ovaj način predlažemo zbog praktičnosti i manjeg prljanja platna.
Prednosti rolo zavesa: niska cena, jednostavna montaža, ali i demontaža – ukoliko bude potrebe, lako otvaranje – zatvaranje, ne zauzimaju puno prostora, mogu biti u različitih boja i različite svetlopropusnosti, zavisi od toga šta odaberete, dozvoljavaju cirkulaciju vazduha.

Možete nas pozvati a mi ćemo vam rešiti sve nedoumice i učini vaš prostor lepšim, u veoma kratkom roku.

GARANCIJA KVALITETA: Za svu robu garancija 2 godine. Zakažite merenje odmah: 060/0288-477 | 064/0288-472