Zašto su rolo zavese pravi izbor za vaš dom slika

Zebra zavese i materijali od kojih se prave

Zebra zavese su jedna od popularnijih vrsta dekorativnih zavesa koje se koriste u različitim tipovima prostora. One su poznate po svojim jedinstvenim crno-belim prugama koje se pojavljuju na njihovoj površini, što ih čini privlačnim i interesantnim izborom za dekoraciju.Zebra zavese se mogu koristiti u različitim prostorima, uključujući spavaće sobe, dnevne sobe, radne prostore, hodnike i druga mesta gde se želi da se unese element živosti i kontrasta. One su često korišćene u modernim i savremenim dizajnerskim projektima jer su dizajnirane da unesu nešto drugačije i neobično u prostor.

Zebra zavese se mogu naći u različitim veličinama, bojama i materijalima. One su često izrađene od prirodnih tkanina, kao što su pamuk ili svila, koji su mekani i prozračni, i omogućuju da svetlost prođe kroz njih. One su takođe dostupne u poliesterskim i sintetičkim tkaninama, što ih čini otpornim na vremenske uslove i lakim za održavanje.Zebra zavese su lake za montiranje i mogu se koristiti sa različitim vrstama konstrukcija za zavese. One se mogu instalirati sa standardnim šipkama za zavese ili sa specijalnim sistemima, poput kuka ili šipki sa kuglicama. One se takođe mogu koristiti sa drugim vrstama dekorativnih elementa, kao što su roletne ili paneli, kako bi se postigla željena atmosfera u prostoru.

 

zebra-zavese-otvaranje

 

Zebra zavese su dekorativna opcija koja unosi element živosti i kontrasta u prostor. One su dostupne u različitim veličinama, bojama i materijalima, što ih čini prilagodljivim različitim tipovima prostora i stilovima dekoracije. One se lako montiraju i mogu se koristiti sa različitim vrstama konstrukcija za zavese, što ih čini praktičnom i estetski privlačnom opcijom za uređenje enterijera.

GARANCIJA KVALITETA: Za svu robu garancija 2 godine. Zakažite merenje odmah: 060/0288-477 | 064/0288-472