harmonika vrata gde se koriste

Gde sve mogu da se koriste harmonika vrata

Harmonika vrata su vrsta preklopnih vrata koja se sastoje od višestrukih panela koji se slažu poput harmonike. Ovaj dizajn omogućava da se vrata otvore široko, što je korisno za prostore koji imaju ograničen prostor ili za one koji žele da prošire ulazni prostor. Harmonika vrata su često korišćena u stambenim i poslovnim prostorima, kao što su kancelarije, stanovi, kuće, radionice i magacini. Ona su takođe popularna kao vrata za terase i balkone. Izrađena su od različitih materijala, uključujući drvo, PVC, aluminijum i staklo. Drvena harmonika vrata su tradicionalna opcija koja daje prirodni izgled, dok su PVC i aluminijumska vrata otpornija na vremenske uslove i imaju manje održavanja. Staklena su popularna opcija za terase i balkone jer omogućuju prirodno svetlo i pogled na okolinu.

 

izrada-i-montaza-harmonika-vrata-1

 

Harmonika vrata su laka za upotrebu i imaju jednostavan mehanizam za otvaranje i zatvaranje. Ona se često proizvode sa sigurnosnim zaključavanjem, što ih čini sigurnim. Takođe dostupna u različitim veličinama i stilovima, što omogućava kupcima da pronađu opciju koja odgovara njihovim potrebama i ukusu.

Međutim, ova vrata takođe imaju neke mane. Ona su sklona da se zaglave ako se ne koriste pravilno, što može biti frustrirajuće i zahteva određeno održavanje. Takođe, ova vrata su sklona da se prljaju ako se koriste u prostorima sa puno prašine ili nečistoće, što zahteva redovno čišćenje.

Harmonika vrata su praktična i estetski privlačna opcija za prostore sa ograničenim prostorom ili za one koji žele da prošire ulazni prostor. Oni su dostupni u različitim materijalima, veličinama i stilovima, što ih čini dobrom opcijom za opremanje svih prostora.

 

GARANCIJA KVALITETA: Za svu robu garancija 2 godine. Zakažite merenje odmah: 060/0288-477 | 064/0288-472