zavese u kancelarijama

Zavese u kancelarijama

Kancelarije se mogu nalaziti kako u stambenim zgradama tako i lokalima i posebni poslovnim centrima. Velike staklene površine su prvo na šta pomislimo kada pominjemo ovaj poslovni prostor. Umesto parketa najpopularnije su pločice ili laminati koji daju jednu notu modernosti ovom prostoru. Zavese u kancelarijama ovog tipa se svakako više uklapaju uz sve sisteme zavesa.

Većina poslovnih lokala ima pogled ka ulici. Ukoliko želite da se zaštitite od radoznalih pogleda prolaznika savetujemo vam da stavite neke od sistema zavesa odnosno rolo zavese.

Ovi veoma kvalitetni mehanizmi su veoma moderni i lepo se mogu uklopiti uz sam prostor. Zavese ovog tipa svakako daju jednu ozbiljnost samom prostoru i vaš lokal će biti lepše mesto za rad.

Rolo i zebra zavese su veoma popularan model za ovakve kancelarije. Njih možete ručno podesiti na kojoj visini želite da stoje. Svakako vam mogu pomoći da eliminišete spoljašnju svetlost ukoliko zatreba.

 

rolo-zavese

Postoje modeli ovih zavesa posebne strukture da svetlost prolazi kroz njih ali se spolja ne može videti unutrašnjost lokala. Ovi sistemi su dostupni u velikom broju boja i modela. Mogu se uraditi po tačnim dimenzijama. Svaki sistem rolo i zebra zavesa se može naručiti sa zaštitnom maskom koja će ulepšati ovaj proizvod.

Trakaste zavese su možda i najpopularniji proizvod zavesa za ovakve vrste poslovnih prostora. Veoma su jednostavne za održavanje i korišćenje. One se prostiru od vrha plafona pa do samog poda i veoma se jednostvno okreću u željenom smeru.

Na taj način možete vašu kancelariju potpuno izolovati od spoljašnjih pogleda i svetlosti. Ukoliko želite sunčevu svetlost dovoljno je da ih okrenete i vaš prostor će biti osvetljen. Najpopularnije nijanse kod trakastiz zavesa su bela i bež. Ove dve boje se mogu uklopiti gotovo sa svim poslovnim lokalima.

Najvažnija stvar kada birate zavese za vaš poslovni prostor jeste da one budu funkcionalne i da čine prostor prijatnim za rad.