izrada-i-montaza-harmonika-vrata-5

Načini za pregrađivanje prostora

Postoji mnogo načina za pregrađivanje prostora u kući ili kancelariji, u zavisnosti od namene i želja korisnika. U nastavku ćemo navesti nekoliko opcija koje se najčešće koriste za pregrađivanje prostora.

  1. Pregradni zidovi

Pregradni zidovi su najčešći način za pregrađivanje prostora u kući ili kancelariji. Oni se mogu graditi od različitih materijala, uključujući gips-karton ploče, cigle, beton, drvo i drugo. Pregradni zidovi su čvrsti i trajni, pružajući potpunu izolaciju prostora od drugih prostorija u kući. Ova opcija je idealna za one koji žele potpunu privatnost i zvučnu izolaciju u prostoriji.

  1. Pregradni paneli

Pregradni paneli su mobilni paneli koji se mogu lako postaviti i ukloniti. Oni su idealni za pregrađivanje velikih prostorija, kao što su sale za konferencije ili velike kancelarije. Paneli se mogu prilagoditi različitim veličinama i oblicima prostora, tako da se lako mogu prilagoditi vašim potrebama. Ova opcija je idealna za one koji traže fleksibilnost u pregrađivanju prostora.

  1. Harmonika vrata

Harmonika vrata su mobilna vrata koja se sastoje od sklopivih panela. Ova vrsta vrata se često koristi za pregrađivanje manjih prostorija, kao što su kupatila, garderobe ili ostave. Harmonika vrata se lako otvaraju i zatvaraju, a mogu se lako sklopiti kako bi se oslobodio dodatni prostor. Ova opcija je idealna za one koji traže praktično i jednostavno rešenje za pregrađivanje manjih prostorija.

izrada-i-montaza-harmonika-vrata-4

  1. Drveni ili PVC pregradni zavese

Drvene ili PVC pregradne zavese su idealne za pregrađivanje većih prostorija, kao što su dnevne sobe ili trpezarije. Ove zavese se lako postavljaju i uklanjaju, a pružaju mogućnost da se prostorija podeli u dva dela bez potrebe za izgradnjom trajne pregrade. Ova opcija je idealna za one koji žele fleksibilnost u pregrađivanju prostora.

  1. Staklene pregrade

Staklene pregrade se često koriste za pregrađivanje prostora u modernim kancelarijama i enterijerima. One pružaju mogućnost pregrađivanja prostora bez smanjenja prirodnog svetla koje prolazi kroz prostoriju. Ove pregrade se lako postavljaju i uklanjaju, a mogu se prilagoditi različitim veličinama i oblicima prostorije.

GARANCIJA KVALITETA: Za svu robu garancija 2 godine. Zakažite merenje odmah: 060/0288-477 | 064/0288-472