HARMONIKA-VRATA-LETO-2023

Harmonika vrata – Zašto su dobar izbor

Harmonika vrata predstavljaju inovativno rešenje za izazove sa prostorom u vašem domu ili poslovnom okruženju. Ova posebna vrsta vrata omogućava uštedu prostora, istovremeno pružajući estetski privlačan izgled i praktičnost.

PVC HARMONIKA VRATA su izdržljiva i pogodna čak i za vlažne prostorije, kao što su kupatila.

Prednosti HARMONIKA VRATA

  1. Ekonomična upotreba prostora: Harmonika vrata se otvaraju i zatvaraju u paralelnim naborima, što znači da štede dragoceni prostor.
  2. Estetska vrednost: Harmonika PVC vrata dolaze u različitim dizajnima i materijalima, prilagođavajući se svakom prostoru.
  3. Laka instalacija: Većina harmonika vrata dolazi sa kompletom za montažu, što čini instalaciju brzom i jednostavnom.
  4. Praktičnost: Otvorite ili zatvorite ova vrata sa lakoćom, pružajući potrebnu privatnost ili otvoren prostor u trenutku.
  5. Minimalni tragovi na podu: Harmonika vrata ostavljaju minimalne ili nimalo tragova na podu, čuvajući vaš pod u odličnom stanju.

HARMONIKA-VRATA-MONTAŽA-SEPTEMBAR-2023

 

Harmonika vrata su specijalna vrsta vrata koja se sastoje od više panela ili sekcija spojenih šarkama. Ova vrsta vrata je poznata i kao akordeonska vrata zbog načina na koji se otvaraju i zatvaraju – slično kao kad harmonika sklapa i rasklapa svoje delove. Harmonika vrata se često koriste zbog svoje sposobnosti da uštede prostor i pruže fleksibilnost u dizajnu enterijera.

Ova vrsta vrata se obično koristi za podelu prostora ili kao pregrada između unutrašnjih i spoljnih prostora. Kada se harmonika vrata otvore, stvaraju prostrani otvor, a kada se zatvore, zauzimaju minimalan prostor. Ovo ih čini idealnim izborom za prostore gde je štednja prostora od suštinskog značaja, kao što su mali stanovi, terase, komercijalni prostori ili sobe koje se često koriste za različite svrhe.

Harmonika vrata mogu biti napravljena od različitih materijala, uključujući drvo, plastiku, aluminijum i staklo. Naša firma DM ROLO PLUS izrađuje i montira PVC harmonika vrata. Ona dolaze u različitim stilovima i dizajnima, omogućavajući vlasnicima da ih prilagode svojim potrebama i estetskim potrebama.

 

HARMONIKA-VRATA-MONTAŽA-AVGUST-2023

Osim štednje prostora, harmonika vrata su popularna zbog svoje praktičnosti, brze instalacije i jednostavnog održavanja. Ova vrsta vrata pruža i visok stepen prilagodljivosti, čineći ih izuzetno korisnim rešenjem za različite situacije i prostorije.

Harmonika vrata su praktično i estetski privlačno rešenje za optimizaciju prostora u vašem domu ili poslovnom prostoru. Bez obzira na to da li želite da uštedite prostor, dodate eleganciju ili jednostavno poboljšate funkcionalnost, harmonika vrata su izvanredan izbor. PRAVILNA STRUČNA MONTAŽA i održavanje će vam omogućiti da uživate u njihovim prednostima dugi niz godina.

Naša firma ima dugogodišnje iskustvo u montaži harmonika vrata, Za više informacija u vezi sa MONTAŽOM HARMONIKA VRATA uvek nas možete kontaktirati pozivom na brojeve

☎️ 064/0288-472 ILI 060/0288-477