Kako izabrati harmonika vrata

Harmonika vrata za ostave i druge prostorije

Harmonika vrata mogu da budu jedan od najboljih rešenja za vaš životni i poslovni prostor.
Joše jedan od primera kako mogu da se iskoriste harominika vrata jeste kao ostava.
Ako bi tradicionalna vrata mogla da zauzmu previše prostora u vašoj kuhinji ili da udare u stvari kada se otvore, umesto toga možete pokušati sa sklopivim vratima za harmoniku. Sa različitim materijalima, kao što su opcije od drveta ili stakla i mogućnosti podešavanja visine vrata, možete učiniti da vrata harmonika izgledaju kao da su napravljena za dizajn vaše kuhinje. Poput vrata ormara, vrata ostave mogu pokriti nered i biti jednostavna za otvaranje i upotrebu kada je to potrebno.

 

izrada-i-montaza-harmonika-vrata-1

 

Zatim ukoliko imate spojenu kuhinju i trepezariju harmonika vrata mogu da pomognu i u tom slučaju.
Otvorena kuhinja i trpezarijski prostori su popularna privlačnost za mnoge vlasnike kuća, ali takođe dolaze sa nekim izazovima. Ponekad biste jednostavno želeli da zatvorite kuhinjski prostor nakon kuvanja večere kako bi vaša porodica mogla da uživa u obroku bez gledanja u nered. Harmonika vrata mogu pomoći da trpezarija bude odvojena od vašeg dnevnog boravka ili kuhinje kako bi kućni ljubimci i deca bili van kuće dok ne budete spremni da jedete zajedno.
Mala harmonika vrata mogu se koristiti čak i kao pregrade za dodavanje malog odvajanja velikoj trpezariji. Blokirajte jedan deo za intimni kutak za doručak i otvorite prostor kada imate veliku grupu za zabavu.

Prostori za pranje veša su zgodni za stambeni nivo vašeg doma za brz i lak pristup kada je vreme za pranje veša. Ali to ne znači da uvek morate da vidite svoju mašinu za pranje i sušenje veša.
Ako imate svoje uređaje u kupatilu, ormanu ili sopstvenu vešernici bez vrata, razmislite o dodavanju harmonika vrata ispred njih. Kada ne perete veš ili ne želite da vidite kako se prljava odeća pere, mašinu za pranje i sušenje možete skloniti iza vrata. Staklena harmonika vrata takođe mogu biti dobar izbor koji će vam pomoći da pazite na veš, a da pritom malo promenite prostor.

Harmonika vrata se mogu iskoristiti na mnogo načina. Mi smo tu da vam pomognemo da svaku ideju realizujete.