plise-zavese-izrada-i-montaza-2

Zašto preporučujemo profesionalno montiranje zebra zavese

Iako je montaža zebra zavesa relativno jednostavna i može se obaviti bez potrebe za pozivanjem stručnjaka, postoje neki razlozi zbog kojih nije preporučljivo da sami montirate zebra zavese:

  • Bezbednost i garancija: Montaža zebra zavesa može biti opasna ako se ne izvodi pravilno, posebno ako se radi o velikim i teškim zavesama. Postoji rizik da se povredite ako padne zavesa ili ako se nepravilno postavi.
  • Oštećenje prozora: Ako zebra zavese nisu pravilno postavljene, mogu se ogrebati ili oštetiti okvir prozora, posebno ako se koriste alati za bušenje.
  • Neprofesionalni rezultati: Kada se zebra zavese ne postavljaju pravilno, može doći do pomeranja traka, neravnomernog podizanja i drugih problema. Ovo može dovesti do estetski neprivlačnog izgleda vaših zavesa.
  • Dimenzije: Kupci se često zbunjuju oko dimenzija zebra zavesa, posebno kada pokušavaju da prilagode veličinu prozora. Različite veličine prozora zahtevaju različite dimenzije zavesa, a kupci se često pitaju koliko traka će im biti potrebno da prekriju prozor.

Stoga se preporučuje da se zebra zavese montiraju od strane profesionalnog servisera koji ima iskustva u ovom poslu i koji će se pobrinuti da zavese budu pravilno postavljene, bezbedne i funkcionalne.

Naš stručni tim će se pobrinuti da vaša  zebra zavesa bude savršeno postavljena, ravna i glatka.

 

Zebra zavese za svaki prostor

 

Zebra zavese donose revoluciju u svet prozora. Svojim jedinstvenim dizajnom koji je kombinacija prozirne i neprozirne trake, omogućava vam potpunu kontrolu nad svetlom i privatnošću.

Više nećete morati brinuti o tome da li su trake ravne ili da li su zebra zavese pravilno postavljene. Naši stručnjaci će se pobrinuti da sve izgleda besprekorno, dodajući dašak elegancije i stila u svaki prostor.

 

Ne samo da ćemo vam uštedeti vreme i trud, već ćete dobiti kvalitet koju zaslužujete. Naši stručnjaci će osigurati da zebra zavjese budu kvlaitetne, postavljene čvrsto i sigurno, dajući vam mir i zadovoljstvo dugi niz godina.

 

Želite li kombinaciju stila, funkcionalnosti i praktičnosti u jednom proizvodu za vaš dom? Zebra zavese su tu da ispune sve vaše želje!

Prednost zebra zavesa leži u njihovom inovativnom dizajnu koji vam omogućuje potpunu kontrolu nad svetlom i privatnošću. Zahvaljujući njihovoj jedinstvenoj strukturi s prozirnim i neprozirnim trakama, možete jednostavno prilagoditi nivo svetlosti koji ulazi u prostoriju.

Jednostavnim pomicanjem zebra zavesa možete postići tri različite opcije: potpuno zatvorenu poziciju za privatnost i blokiranje svetlosti, poluotvorenu poziciju koja vam omogućava filtriranje svetlosti i održavanje privatnosti, te potpuno otvorenu poziciju koja omogućava da svetlost uđe u prostor .

Ove zavese su takođe izuzetno praktične za održavanje. Jednostavno ih možete obrisati mekanom krpom ili usisati s mekim nastavkom kako biste uklonili prašinu i nečistoće. Ovo je brz i jednostavan način da vaše zebra zavese uvek izgledaju sveže i čiste.