harmonika vrata savrsena pregrada

Harmonika vrata u poslovnim prostorijama

Harmonika vrata mogu da se koriste na razne načine u poslovnom prostoru. Šta god taj posao bio.

Mogu se koristiti kao medicinske pregrade. Poslednji put kada ste posetili hitnu pomoć u bolnici, možda ste videli kako se vrata harmonika koriste kao pregrade između soba. Neke bolnice stvaraju dodatni prostor za pacijente koristeći komercijalna harmonika vrata za podelu soba kada je potrebno više kreveta. Razdelnici stvaraju prostor između pacijenata, omogućavajući privatnost za pacijenta i pogodnost za bolnicu i njeno osoblje.

Takođe harmonika vrata se mogu koristiti kao pregrade za učionice. Velika harmonika vrata mogu da se uklope u masivni otvor sobe, što ih čini odličnim rešenjem za prostrane učionice koje bi mogle da koriste više odvajanja za smeštaj učenika. Neke škole koriste ova vrata da podele veliku učionicu na dve deo dana, otvarajući je kada nastava zahteva kombinovane učionice ili dodatni prostor.

Harmonika vrata takođe mogu blokirati kafeterije, fiskulturne sale, biblioteke i druge zajedničke prostorije škole kako bi odgovarale potrebama škole i njenih časova tokom dana. Privremene pregrade sa točkovima takođe mogu biti od koristi za periode školskog testiranja.

izrada-i-montaza-harmonika-vrata-4

 

Radni prostori mogu da ometaju pažnju kada nemaju dovoljno razdvojenosti da bi zaposleni bili produktivni. Bez obzira da li želite da napravite stalne odvojene prostore ili želite da imate na raspolaganju neke pregrade koje će se prilagođavati poslu kada je to potrebno, harmonika vrata mogu pomoći.

Igraonica, sem one koja je danas popularna za decu i organizovanje dečijih rođendana, može da bude kućna igraonica koja je raj za svako dete – osim nereda koji može doći sa njom. Igraonice su često odvojene sobe u kući, poput rezervnih spavaćih soba, ali neke porodice pretvaraju dodatni životni prostor, kao što je dnevna soba, u prostor za igru.

Kada ne želite da je to područje izloženo sve vreme, hramonika vrata ga mogu držati van vidokruga kada se deca ne igraju. Ovo razdvajanje takođe može biti korisno kada je vreme za spavanje ili spavanje da biste zatvorili sobu kao pokazatelj da je vreme da se odmorite za dan.

Harmonika vrata se mogu koristiti na veoma različite načine samo je važno da to dobro iskoristite.