cuvene zebra zavese

Čuvene zebra zavese

Zebra zavese ili popularno dan i noć zavese su sve češći izbor pri odabiru zavesa kada se oprema enterijer. Sastoje se od mehanizma i platna, koje je dvoslojno, tako da se naizmenično smenjuju transparentna i netransparentna polja tkanine. Pomeranje platna se vrši ručno pomoću lančića. Na taj način tkanina se pomera po visini i stepenom preklapanja polja reguliše se nivo propuštanja svetlosti u prostoriju.  Moguće je i pokretanje zebra mehanizma preko daljinskog upravljanja i elektromotora ova opcija je sve više zastupljena jerje savremenija ali je i malo skuplja od standardne. Zebra zavese se mogu montirati u plafon, zid ili u okvir samog prozora. Ono to je veoma važno jeste da su veoma uklopive i kada se rade po meri uklapaju se u prostor kao da su njegov deo od samog starta.

zebra zavese za svaciji dom

 

Platna koja se koriste za zebra zavese su anti-alergijske, ne skupljaju prašinu i mirise i kao takve su predviđene da dugo traju. Jako se lako održavaju što dodatno štedi vreme koje oduzimaju klasične zavese, koje je potrebno skinuti, zatim oprati i peglati a zatim ponovo kačiti. Materijale za zebra zavese možete pogledati kod nas i izabrati ono što vama najviše odgovara a ukoliko ste u nedoumici mi ćemo Vam sa našim stručnim timom pomoći. Takođe stalno pratimo potrebe tržišta te proširujemo asortiman što se tiče boja i dezena. Cena zebra zavesa zavisi od materijala koji izaberete kao i od sistema da li želite ručno ili upravljanje pomoću daljinskog. Zebra zavese su odlično rešenje za svaki vid prostora, kako stamebnog tako i poslovnog karaktera, jako su praktične i trenutni su hit kako u svetu tako i kod nas.
Sve zebra zavese radimo po meri. Obavljamo celokupane projekate od ideje do realizacije. Višegodišnje iskustvo u praksi i sa terena omogućava Vam da po najpovoljnijim cenama dobijete vrhunski kvalitet i zato smo mi uvek dostupni za sva pitanja i nedoumice.

GARANCIJA KVALITETA: Za svu robu garancija 2 godine. Zakažite merenje odmah: 060/0288-477 | 064/0288-472