izrada-i-montaza-harmonika-vrata-3

Harmonika vrata u domu i na poslu

Harmonika vrata imaju veliku primenu. Kako u domu tako i na poslu.
Zid sa fleksibilnim panelom je vrsta preklopnih vrata koja ne moraju da se ugrađuju savremenim okovom, kao što je potrebno za druga harmonika vrata. Rezultat su prenosiva, sklopiva vrata koja možete lako pomeriti da biste ih koristili kad god vam zatrebaju. Ova specijalna vrata obično imaju točkove za lako i praktično premeštanje na novu lokaciju, a možete ih preklopiti po potrebi da biste omotali svoj prostor.

Flek panel zidovi mogu biti odličan dodatak domu ili kancelariji. Koristite ih kod kuće da odvojite dva dela zajedničke dečije spavaće sobe, odvojite kupatilo od vešeraja ili pregradite delove garaže. U kancelariji možete da koristite sistem sa fleksibilnim vratima da biste kreirali improvizovane kabine ili prostore za sastanke kako biste ispunili zahteve vašeg poslovanja koji se uvek menjaju ili kreirali određena područja za događaj kompanije.
Kako bi bilo lepo zatvoriti deo svog doma brzo kada gosti dođu, tako da ne vide nered? Na primer, možda želite da sakrijete prostor za pranje veša ili igraonicu u kojoj se mališani druže celo jutro. Komplet harmonika vrata postavljenih na šinu i pregrada za prostorije mogu vam pomoći da to postignete.

Dodajte prilagođena harmonika vrata u oblasti u kojima želite da zatvorite deo prostora kada se ne koristi. Ova ideja takođe može dobro da funkcioniše za dnevni, kancelarijski prostor, orman ili ostavu koji se ne koristi stalno, ali se lako može zatrpati. Naročito ako ste u vremenskoj stisci i nemate vremena da organizujete nered, jednostavno koristite harmonika vrata da zatvorite prostor dok ne možete da se pobrinete za nered.
Prostrane spavaće sobe su lepe i privlačne, ali mogu imati neke izazove u uređenju. Da li treba da dodate nameštaj da ispunite prostor ili da ga ostavite otvorenim uz rizik da se oseća praznim?

izrada-i-montaza-harmonika-vrata-5

Harmonika vrata koja blokiraju prazan prostor spavaće sobe mogu biti pravo rešenje. Okačite ga na stazu sa plafona kao improvizovanu pregradu za presvlačenje. Ili napravite privatni kutak za čitanje i opuštanje sa stolicama, stolićem za kafu i policom za knjige blizu vašeg omiljenog prozora, odvojen od ostatka sobe vratima harmonike.

Harmonika vrata mogu da se koriste na razne načine kako u privatne tako i u poslovne svrhe.
Tu smo za sve što je potrebno i možete nas uvek kontaktirati.