Kako izabrati harmonika vrata

Kako izabrati harmonika vrata

Harmonika vrata nisu namenjena samo za terasu ili baštu, klizna ili sklopiva vrata unutar kuće mogu biti moderan način da se dva glavna životna prostora spoje ili odvoje u veći prostor za igru, rad i uživanje. Na tržištu postoji mnogo dizajna koje možete izabrati, a saznanje koji od različitih tipova harmonika vrata su pravi za vaš dom može biti veoma naporno. Tu smo mi da vam to olakšamo.

Ono što je sjajno kod ovih vrata je to što se prave po meri. Te je uklopivost u Vaš dom zagarantovana.

Popularnost sistema bez koloseka je očigledna. Ovakva harmonika vrata ne ostavljaju metalne trake ili trake za pragove, sva oprema za klizanje leži na vrhu vrata, tako da je ukupna završna obrada daleko sofisticiranija i elegantnija.

Sistemi vrata sa baznom stazom, međutim, imaju svoje prednosti. Glavna prednost sistema vrata sa šinama je da može da izdrži mnogo veću težinu, što vam omogućava da odaberete sistem vrata koji ima više krila, više stakla i šira pristupna vrata. Ovo je poželjna opcija za veći prostor za koji će biti potrebno ugraditi više vrata.

 

izrada-i-montaza-harmonika-vrata-1

Ako se odlučite za sistem vrata na vrhu, moraćete da obezbedite da su bezbedno pričvršćena za plafon, čelični ili drveni deo koji će izdržati težinu vrata. Najčešća opcija za ovo je ugradnja spojne ploče u zidni otvor. Naš tim je u mogućnosti da vam harmonika vrata postavi za samo jedan dan.

Odabir pravih dvokrilnih vrata za unutrašnjost vašeg doma je velika odluka, a znati koja su prava za vaš dom može biti teško kada postoji toliko mnogo opcija. Kada znate veličinu i materijal koji su vam potrebni, mi postavljamo parametre u kojima možete odabrati stil koji vam je potreban, što lepo smanjuje opcije koje možete izabrati i na taj način vam olakšati izbor.

Cena varira u odnosu na veličinu i tip harmonika vrata te u tom smislu je potrebno da nas kontakirate i mi ćemo vam reći sve potrebne detalje!