Kako izabrati pravi način montaže ZEBRA ZAVESA za vaš prozor

U svetu dekoracije enterijera, zebra zavese postale su pravi hit, kombinujući funkcionalnost i estetiku na jedinstven način. Ali, kako biste u potpunosti uživali u lepoti ovih proizvoda, ključno je pravilno ih montirati. Kao firma sa velikim iskustvom u montaži zebra zavesa, želimo vam pružiti korisne savete o tome kako odabrati pravi način montaže prema vašim potrebama i preferencijama.

1. Montaža na zid: Klasika koja oduševljava

Montaža zebra zavesa na zid jedna je od najčešćih opcija, pružajući jednostavnu i elegantnu estetiku. Ova metoda omogućava zavesi da slobodno lebdi iznad prozora, ističući vaš enterijer. Kada su u pitanju prozori bez okvira, ova opcija je idealna, stvarajući dojam prozračnosti i prostranosti u prostoriji. Takođe, montaža na zid je odličan izbor kada želite naglasiti visinu prostorije, stvarajući utisak luksuza.

ZEBRA-ZAVESE-MONTAŽA-NOVA-2023-2

 

2. Montaža na plafon: Za modernu eleganciju

Zebra zavese montirane na plafon donose savremeni osećaj elegancije u vaš prostor. Ova tehnika se često koristi u prostorijama sa visokim plafonima, dajući im dodatnu dimenziju. Montaža na plafon takođe može biti idealna kada želite postići osećaj kontinuiteta sa zidovima, stvarajući elegantan i neprekidan izgled. Ova opcija je naročito preporučljiva u savremenim enterijerima gde dominira minimalizam.

ZEBRA ZAVESE MONTAŽA za plafon

 

3. Montaža na okvir prozora na kuke: Savršeno prilagođena rešenja

Ova opcija je posebno korisna u prostorijama gde je prostor ograničen, jer ne zauzima dodatni prostor na zidu ili plafonu. Zebra zavese montirane direktno na okvir prozora na kukice pružaju sofisticiran i prilagođen izgled. Ova tehnika je idealna za prozore koje su u ravni sa zidom, stvarajući čist i uredan izgled. Takođe, montaža zebra zavesa na okvir prozora često se preporučuje kada želite maksimalnu kontrolu svetlosti, jer se zavese mogu precizno podešavati duž ivica prozora.

zebra zavese montaza na kuke

Kada se preporučuje koja vrsta montaže zebra zavesa?

Izbor između montaže na zid, plafon ili okvir prozora zavisi od nekoliko faktora, uključujući dimenzije prozora, visinu plafona, stil enterijera i lične preferencije. Evo nekoliko smernica koje vam mogu pomoći u donošenju odluke:

  • Visina prozora: Ako imate prozore od poda do plafona, montaža ZEBRA ZAVESA na zid ili plafon može naglasiti visinu prostorije.
  • Stil enterijera: Za klasične enterijere, montaža zebra zavesa na zid može biti savršen izbor, dok će se montaža na plafon više uklopiti u modernije prostorije.
  • Funkcionalnost: Ako vam je potrebna veća kontrola nad svetlošću, montaža zebra zavesana okvir prozora može biti najpraktičnija opcija.

Poverite montažu stručnjacima

Uz sve ove opcije, ključno je da montažu zebra zavesa poverite stručnjacima. Naša firma DM Rolo Plus ima bogato iskustvo u montaži zebra zavesa i pružiće vam ne samo kvalitetnu uslugu već i savete prilagođene vašim potrebama.

Odluka o načinu montaže zebra zavesa može znatno uticati na ukupni izgled vašeg doma ili poslovnog prostora. Bez obzira na to da li se opredelite za klasičnu montažu na zid, modernu montažu na plafon ili prilagođenu opciju na okvir prozora, budite sigurni da će naša firma pružiti vrhunsku uslugu koja će vaš dom ili poslovni prostor učiniti još lepšim i funkcionalnijim.