Zebra zavese su platna veoma modernog i savremenog mehanizma. Njihova osnova je prugasta i možete sami odrediti koju količinu svetlosti želite da propustite u vašu prostoriju. Zebra zavese se mogu uklopiti uz sve vrste modernih enterijera stambenih ili poslovnih objekata. Zebra modeli zavesa se mogu podizati i spuštati pomoću mehanizma koji je izrađen kao lančić. On se može nalaziti sa leve ili desne strane mehanizma. Postoji i daljinski upravljač kojim možete spuštati i podizati zavese po potrebi. Naravno na vama je da odlučite koji mehanizam I platno želite.

Zebra zavese se mogu poručiti sa ili bez zaštitne maske. Maska služi da zaštiti materijal koji je smešten i zamotan iznad prozora. Ova lepa maska može poslužiti i kao veoma upadljiv i lep dekorativni detalj prostorije.

Dizajn prati pruge koje mogu biti različitih širina. Prosečna širina pruga iznosi od devet do trinaest centimetara. Različiti katalozi ubrajaju i različite strukture materijala platna. Neki dezeni mogu imati glatke pruge dok drugi mogu imati reljefastu strukturu materijala. Svaki od modela dezena zebra zavesa je dostupan u svim bojama.

Moramo napomenuti svim budućim kupcima da su zebra zavese veoma jednostavne za održavanje. Sistem se sastoji od providnog i neprovidnog materijala. Obe površine imaju isti način održavanja. Takođe moramo napomenuti da se ovi modeli zavesa ne mogu skidati i prati u veš mašini zbog osetljivosti materijala. Platno je sastavljeno tako da ukoliko ga jednom skinete, nećete uspeti pravilno da ga vratite.

Naš savet za održavanje ovih zavesa je univerzalan. Zebra zavese ne upijaju mirise kao što su miris duvana, kuvanja ili miris spoljnih uticaja. Iz ovog razloga i posebne strukture materijala, one neće izgubiti svoj kvalitet dugi niz godina. Brisanje vlažnom krpom najbolje ćete očistiti platno i zadržati sjaj. Nakon brisanja vlažnom krpom obavezno pređite preko platna i suvom pamučnom krpom.

Možemo Vam isporučiti zebra zavesu u preciznim dimenzijama koje odgovaraju vašem prozoru. Primamo sve vrste porudžbina, od komadnih do količinskih isporuka.

Budite sigurni da dobijate kvalitetne zebra zavese kojima sami raspolažete količinom svetlosti u Vašem stanu ili poslovnom objektu. Napravite lepu i prijatnu atmosferu sa dezenima koje možete u svakom trenutku preklopiti ili otvoriti.