razlika između plise i rolo komarnika

Razlika između ROLO KOMARNIKA I PLISE KOMARNIKA

Rolo komarnici i plise komarnici su dva popularna tipa zaštitnih mreža koje se koriste kako bi se sprečio ulazak insekata u dom.

Rolo komarnici

Rolo komarnici su jednostavni za korišćenje i estetski prijatni. Oni funkcionišu na principu uvlačenja i omogućavaju vam da komarnik smestite unutar kasete kada nije u upotrebi. Evo nekoliko ključnih karakteristika rolo komarnika:

1. Jednostavno korišćenje

Rolo komarnici se lako otvaraju i zatvaraju pomoću sistema za navijanje. Kada se ne koriste, mreža se uvlači unutar kasete, čime se oslobađa prozor ili vrata.

2. Diskretan izgled

Kada su uvučeni, rolo komarnici su gotovo neprimetni. To znači da ne remete estetiku prozora ili vrata.

3. Brza instalacija

Instalacija rolo komarnika je relativno jednostavna i brza. Oni se mogu montirati na okvir prozora ili vrata, bez potrebe za dubokim promenama u konstrukciji.

4. Praktičnost i zaštita

Rolo komarnici pružaju pouzdanu zaštitu od komaraca i drugih insekata. Mogu se koristiti na prozorima, vratima, čak i na terasama.

5. Prilagodljivi materijali

Rolo komarnici su dostupni u različitim bojama i materijalima, tako da se mogu lako prilagoditi dizajnu vašeg doma.

 

rolo i plise komarnici razlika

 

Plise komarnici

Plise komarnici nude inovativan dizajn i veću fleksibilnost u upotrebi. Ovi komarnici rade na principu harmonike i omogućavaju više opcija otvaranja. Evo šta čini plise komarnike posebnim:

1. Više položaja otvaranja

Plise komarnici se mogu otvarati i zatvarati u više položaja. To znači da možete delimično otvoriti komarnik prema potrebi, omogućavajući vam kontrolu nad protokom vazduha.

2. Estetska prilagodljivost

Ovi komarnici se lako prilagođavaju različitim vrstama prozora i vrata, uključujući i one sa neobičnim oblicima.

3. Očuvanje pogleda i dnevne svetlosti

Plise komarnici vam omogućavaju da uživate u spoljašnjem pogledu i dnevnoj svetlosti čak i dok su zatvoreni. Harmonika omogućava delimično otvaranje komarnika, čime se održava veza sa spoljnim svetom.

4. Sklapanje na minimalan prostor

Kada se ne koriste, plise komarnici se sklapaju na minimalan prostor, čime se otvara prozor ili vrata za potpunu slobodu kretanja.

5. Savremen dizajn

Plise komarnici donose savremen izgled i osećaj modernosti u vaš dom.

Iako oba tipa komarnika – rolo i plise komarnici – pružaju efikasnu zaštitu od insekata, razlikuju se u dizajnu i funkcionalnosti. Rolo komarnici su diskretni i jednostavni za korišćenje, dok plise komarnici nude više opcija otvaranja i veću prilagodljivost. Bez obzira na izbor, obe opcije će vam omogućiti da uživate u svežem vazduhu bez brige o insektima.

Montaža i i zrada komarnika Beograd. Za više informacija pogledajte OVDE, uvek nas možete kontaktirati pozivom na brojeve

☎️ 064/0288-472 ILI 060/0288-477.