Neka preduzeća imaju više fluidnih kancelarijskih prostora od stalnih, u zavisnosti od potreba kompanije i njenih radnika. Kancelarije otvorenog koncepta mogu dobro funkcionisati većinu vremena, ali još uvek mogu postojati slučajevi koji zahtevaju privatnije okruženje, na primer tokom sastanaka za razmišljanje ili individualnog mentorstva ili obuke. Sklopiva harmonika vrata mogu stvoriti privremene kancelarijske prostore kako bi se postigla privatnost u kancelariji.

Ova vrata takođe mogu biti korisna u kovorking prostorima da naprave privremene privatne prostore za okupljanje grupa. Harmonika vrata sa preklopom od drveta su dobra opcija za ovo, nudeći brzo odvajanje kada se ukaže potreba, ali bez zauzimanja ključne kvadrature u kovorking prostoru. U zavisnosti od stila kovorking prostora, možete takođe da ugradite dvoslojna vrata od nerđajućeg čelika, aluminijumska vrata ili staklena harmonika da biste dobili više prirodnog svetla.

Vrata ormara su obično klizna vrata, koja mogu uštedeti prostor u spavaćoj sobi u odnosu na tradicionalna vrata koja se otvaraju. Međutim, klizna vrata vam ne dozvoljavaju da potpuno otvorite ormar, držeći jedan deo ormara blokiranim dok vrata ne pomerite na drugu stranu. Neka klizna vrata ormara takođe mogu da izgledaju i osećaju se slabašno, lako skliznu sa koloseka i moraju da se vrate na mesto.

Prilagođena harmonika vrata postavljena na otvor ormara mogu trenutno da ožive stil spavaće sobe, a da drže ormar skrivenim. Harmonika vrata su korisna za garderobere sa prostorom za presvlačenje, nudeći privatnost i odvojenosti od spavaće sobe.


Da li imate veliku kuhinju ili dnevni boravak koji je savršen za zabavu? Ili možda gotov podrum sa barom, malim bioskopom ili prostorom za igre? Ovi prostori čine da je druženje sa prijateljima i porodicom uzbudljivo, ali kada se zabava završi, možda biste želeli da zatvorite prostor da biste ga držali malo odvojeniji od ostatka vašeg doma.

Da biste to uradili, možete instalirati harmonika vrata koja se otvaraju i zatvaraju po potrebi. Otvorite prostor da biste gostima pružili otvoren poziv da se kreću po kući, ili zatvorite vrata za intimniji osećaj ili nakon što gosti izađu. Harmonika vrata takođe mogu da odvoje različite delove vaše sobe za zabavu, omogućavajući grupama da se druže uz malo više privatnosti.

Naša firma se bavi ugradnjom svih tipova harmonika vrata. Kontaktirajte nas odmah kako bismo se čuli i započeli saradnju!