Uređujete vaš novi dom ili pak preuređujete postojeći. Obratili ste pažnju na svaki detalj od boje zidova, stila nameštaja, sitnih detalja,tepiha I nešto vam fali da tobude to.

Zbaoravili ste onda podjednako važnu stvar a to su zavese. Zavese daju toplinu vašem domu. Pored svoje funkcionalnosti one su svakako nešto što vaš dom mora imati. Na tržištu danas postoji mnogo vrsta I podvrsta zavesa. Svi znate za klasične zavese kao I draperije. Ova vrsta da kažemo klasičnih zavesa nikada ne izlazi iz mode. Međutim ovaj tip zavesa je jako težak za održavanje. Zavese moraju da se peru, naročito ukoliko imate pušače u vašem domu. Zatim moraju I da se peglaju a onda na kraju moraju I da se kače I to sve morate da radite nekoliko puta godišnje što složićete se nije ni malo lako.

Nekada su jedino rešenje za zavese bili venecijaneri međutim složićete se da je to ipak malo više za neki poslovni prostor a ne za dom. Savremeni svet je doneo I novu dimenziju zavesa a to su trakaste zavese. Ova vrsta zavesa je laka za doržavanje. Ništa ne morate da perete, ribate, peglate ili kačite. Pravljene su od materijala koji ne upijaju mirise. A njihobo održavanje je veoma jednostavno. Ono što je takođe važno kako bi vam se uklopile u dom jeste I to što postoji velika paleta dezena ovih zavesa. Takođe rade se po meri te možete birati na koji prozor ih želite,koje dužine želite da budu kao I dezen.

Vrlo su praktične kada je u pitanju dnevno svetlo jer su lako podesive. Ne morate navući celu zavesu možete samo deo, dok kod tradicionalnih zavesa to nije slučaj. Takođe mogu imati I dva mehanizma od kojih jedan služi isključivo za zamračivanje a drugi služi kao dezen dekoracija I probojnije je.

Ukoliko se odlučite za zebra zavese slobodno nas kontaktirajte kako bismo vam pomogli u odabiru.