Pruža potpunu zaptivenost i termo izolaciju u zatvorenom položaju kao i klasična stolarija. Specijalnom garniturom okova omogućeno je kompletno otvaranje zastakljenog prostora, pa ovaj sistem predstavlja idealno rešenje za zimske baste u kojima se provodi vreme tokom zime. Pored toga velika primena je na pozicijama izlaza na terasu. Otvaranjem harmonika sistema po lepom vremenu produžavate svoj dnevni boravak, i omogućavate sebi osećaj da ste na otvorenom prostoru.

Neparan broj krila moguće je složiti na jednu stranu, a izborom različitih serija profila i okova postiže se i različit stepen termičke i zvučne zaštite. Sam izbor serije profila zavisi od namene prostora koji se zastakljuje.

Navika ljudi je da najradije sednu uz samo staklo, kako u poslovnim tako i u stambenim prostorima. Iz tih razloga stolovi uz ravan zastakljivanja u ugostiteljskim objektima predstavljaju omiljena mesta za sedenje svakog gosta. Ta mesta se uvek popune.

Zastakljivanje harmonika sistemom ima ogromnu primenu u ugostiteljstvu jer pruža mogućnost zastakljivanja velikih pozicija, uz ukopavanje štoka kako bi se izbeglo spoticanje gostiju . Na ovaj način u letnjim mesecima baste restorana i kafića uz deo unutrašnjeg prostora primiće veći broj gostiju. U toku letnjih meseci gosti najradije sede u otvorenom prostoru, pa će čitav pojas uz ravan zastakljivanja postati ,,omiljen’’ i u letnjim mesecima.

Pored ugostiteljskih objekata zatvaranje harmonika sistemima ima veliku primenu u kancelarijama, kongresnim centrima, hotelima, kućama i stanovima.

Zastakljivanje harmonika sistemima radi se sa kompletnom završnom obradom (hidroizolacija, obrada špaletni i limarsko opšivanje).

Cene zastakljivanja su okvirne, a tačnu cenu moguće je formirati nakon izlaska na teren nekog od naših stručnjaka. 

Najčešći profili su iz serije namenjene zastakljivanju lokala i pregradjivanju prostora. Moguće je zastaklliti velike površine a pogodni su za otvore velike visine.

 Više varijanti izvedbe u aluminijumskim profilima serije koje su namenjene zastakljivanju lokala i pregradjivanju prostora. Moguće je zastaklliti velike površine a pogodni su za otvore velike visine. Takođe postoje profili koji pružaju maskimalnu termoizolaciju ali u tom slučaju postoji ograničenje u pogledu visine.

Za još zanimljiivih i korisnih saveta, posetite našu stranicu ovde.