E-MAIL
dmrolo011@gmail.com

Venecijaneri

Venecijaneri se izrađuju od aluminijuma. Ugrađuju se unutar okvira prozora, ali se mogu montirati i na krilo prozora. DM ROLO PLUS  Vam nudi široku paletu boja već dobro poznatih venecijanera.

Vrste venecijanera su:

  1. venecijaneri bez bočnog  vođenja
  2. venecijaneri sa bočnim vođenjem

Lamelice mogu biti širine 25 mm i 50 mm.

Njima se vrlo lako rukuje i lako se održavaju. Štite od sunčevih zraka, a pored toga su i odličan estetski detalj. Veoma dobro mogu ulepšati prostoriju. Možete ih poručiti u jednoj boji, a možete se odlučiti i za kombinaciju više boja. Izbor je vaš!

Oni su takođe simbol lepog i modernog. Odličan, elegantan i praktičan sistem zaštite od sunčevog zračenja kojim obezbeđujemo finu regulaciju svetlosti. Možemo podešavati i dozirati nivo propuštanja spoljašne svetlosti.

Pogodni su kako za prozore tako i za vrata, jer se lako montiraju na bilo koji tip stolarije-drvenu, PVC ili aluminijumsku.

Proizvode se po meri i želji kupca tj. po tačnoj dimenziji otvora. Izrađeni su od kvalitetnog aluminijuma širine 25 mm. Boje su postojane i vek trajanja dugačak.

Ukoliko želite da dugo krase Vaš prostor, morate znati da ih pravilno koristite. Najbitnije je da venecijaner bude otvoren (da lamelice budu u paralelnom položaju) i tek tada možete ih podizati i spuštati kanapom, a sa plastičnom palicom sami odredite procenat svetlosti koji želite da ispunjava Vaš prostor.

Venecijaneri predstavljaju elegantno i efikasno, a uz to i jeftino rešenje za zasenjivanje prostorija. Njihova cena je, u odnosu na bilo koje druge roletne ili zavese - simbolična.

Osim što Vas štite od sunca, venecijaneri će sprečiti i poglede znatiželjnih komšija ili prolaznika u vaš dom.
Moderan dizajn sa mogućnošću izbora više od 40 boja omogućavaju da Vaš prostor oplemenite i date mu novu dimenziju.
Venecijaneri se vrlo jednostavno montiraju na stakleni deo krila, tako da funkcionalnost prozora ostaje potpuna.

GARANCIJA KVALITETA: Za svu robu garancija 2 godine. Zakazite merenje odmah: 060/0288-477 - BESPLATNA MONTAŽA!

Pored venecijanera, bavimo se ugradnjom PVC roletni i zebra zavesa!

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright 2020. Powered by IT Lion
Call Now ButtonPOZOVITE NAS!