Udahnite novi život svom domu ovim prelepim trendi draperijama. Ako ste u poslednje vreme pomišljali kako je Vaš dom potrebno osvežiti nekim deteljem, razmislite o novim zavesama. Prelepe zavese mogu potpuno transformisati prostor za samo nekoliko minuta. Od lanenih do divnih svilenih, zavese su idealan način da unesete promenu u bilo koji prostor i učinite ga zanimljivijim. One daju prostoriji završeni izgled, i bilo da se odlučite za zavese šivene po meri ili serijski proizvedene, mogućnosti su beskonačne. Evo nekoliko primera Trendi zavesa.

Laneno-pamučna draperija

Ova zavese će momentalno obnoviti izgled Vašeg kućnog dekora. Ako ste spremni za promene, ali ne želite da one budu drastične, promenite samo boju Vaših zavesa.

Tajlandska vezena zavesa od svile

Ova prelepa tajlandska svilena zavesa napraviće dramatičnu promenu u svakom domu. Široka traka boje kafe na njenom kraju naprosto moli za pažnju svakog ko uđe u sobu.

Lanene panel zavese

Smele šare u obliku dijamanta delovaće veoma efektno, a ove moderne zavese smelih boja i dizajna trenutno će osvežiti celokupan izgled prostorije.

Serijske panel draperije

Ovim draperijama, dostupnim u nekoliko boja i raznih dimenzija, ipak ćete uspeti da istaknete sopstveni stil.

Prugasta zavesa

Ako je Vaš stil pomalo avanturistički, izaberite zavese smelih boja ili dizajna. Ova atraktivna zavesa na pruge u bogatim tonovima dragog kamenja, momentalno će skrenuti pažnju na sebe u svakoj sobi.

‘Kolut’ zavese i draperije

Dizajnirane tako da štite od buke, svetlosti i ekstremnih temperatura, ove prelepe zavese osvežiće Vaš enterijer svojim jednostavnim, ali modernim dizajnom. One Vam takođe mogu pomoći da uštedite na grejanju zimi i rashlađivanju leti. Ove moderne draperije dostupne su u raznim bojama i stilovima. Lako se postavljaju i idealne su za one koji žele brzu i bezbolnu promenu enterijera.

Zavese upečatljivih crnih ivica

Već na prvi pogled ove zavese osvežiće prostor svojim upečatljivim kontrastom između osnovne bele boje i crnih ivica. Inspirisane enterijerom hotelskih soba, daće sofisticiran izgled Vašem prostoru. Ljubitelji jednostavnosti biće oduševljeni njima.

‘Remington’ zavese

Dodajte malo luksuza Vašem kućnom dekoru ovim raskošnim zavesama u nijansama zlatne. Ove zavese dodaće instant eleganciju i ulepšati prostor u kojem boravite. Šare u obliku dijamanta deluju veoma lepo i klasično.

Ukoliko ipak želite drugi tip zavesa koji neće da Vas obavezuje na pranje i peglanje možete nam se obratiti.z