Kako dolazi hladno I tmurno vreme tako je vreme da se zavese navuku. Zebra zavesa se može uklopiti uz sve vrste modernih enterijera stambenih ili poslovnih objekata. Zebra modeli zavesa se mogu podizati i spuštati pomoću mehanizma koji je izrađen kao lančić. On se može nalaziti sa leve ili desne strane mehanizma. Postoji i daljinski upravljač kojim možete spuštati i podizati zavese po potrebi.

Ove vrste zavesa vam nudimo u svim paletama boja različitih nijansi ali i različitim vrstama materijala. Zebra zavese se mogu poručiti sa ili bez zaštitne maske. Maska služi da zaštiti materijal koji je smešten i zamotan iznad prozora. Ova lepa maska može poslužiti i kao veoma upadljiv i lep dekorativni detalj Vaše prostorije.

Moramo napomenuti svim budućim kupcima da su zebra zavese veoma jednostavne za održavanje. Sistem se sastoji od providnog i neprovidnog materijala. Obe površine imaju isti način održavanja. Moramo kazati da se ovi modeli zavesa ne mogu skidati i prati u veš mašini zbog osetljivosti materijala. Platno je sastavljeno tako da ukoliko ga jednom skinete, nećete uspeti pravilno da ga vratite.

Naš savet za održavanje ovih zavesa je univerzalan. Zebra zavesa ne upija mirise kao što su miris duvana, kuvanja ili miris spoljnih uticaja. Iz ovog razloga i posebne strukture materijala, one neće izgubiti svoj kvalitet dugi niz godina. Brisanje vlažnom magičnom krpom najbolje ćete očistiti platno i zadržati sjaj. Nakon brisanja vlažnom krpom obavezno pređite preko platna i suvom pamučnom krpom.

Nudimo Vam i mogućnost izrade svih modela po porudžbini. Možemo Vam isporučiti zebra zavesu u preciznim dimenzijama koje odgovaraju vašem prozoru. Primamo sve vrste porudžbina, od komadnih do količinskih isporuka.

Budite sigurni da dobijate kvalitetne zebra zavese kojima sami raspolažete količinom svetlosti u Vašem stanu ili poslovnom objektu. Napravite lepu i prijatnu atmosferu sa dezenima koje možete u svakom trenutku preklopiti ili otvoriti. Konsultujte nas za pitanja i dopustite nam da napravimo spoj modernog i kvalitetnog za vašu kuću, stan ili poslovni prostor.

Za još korisnih i zanimljivih saveta, posetite našu stranicu ovde.