Harmonika vrata po meri se koriste kao idealno rešenje u pregradjivanju prostorija,u stambenim, ugostiteljskim,skolskim,kancelarijskim i drugim objektima, zimi radi lakseg zagrevanja stanova ,lokala,hotela ,kao i leti radi manjih promaja.

Uz sve ovo,harmonika vrata sa svojim kliznim sistemom i aluminijumskim pragom funkcionisu tako da su podovi sigurni od bilo kakvog ostecenja prilikom dugogodisnje upotrebe. Kod manjih prostorija gde smetaju obicna vrata ,harmonika vrata svojim pravolinijskim kretanjem zauzimaju mali prostor kod otvaranja ostava,plakara,WC,podruma i drugim mestima. Harmonika vrata se izradjuju po sistemu otvaranja s leve ili desne strane kao jednokrilna , ili otvaranje po sredini kao dvokrilna vrata,viseca sa donjim klizacima I viseca bez donjih klizaca.

Nasa ponuda se ogleda u izboru od mnogo boja i dezena ,a uz materijale koje mi koristimo harmonika vrata po meri se izradjuju od laminiranih pvc lamela,dugovecnost ovog proizvoda uz pravilno rukovanje ne bi trebalo dovoditi u pitanje. Harmonika vrata se izradjuju I isporucuju sa aluminijumskim pragom koji je uradjen sa oborenim ivicama. Lajsne koje su sa strane kao I gornja vodjica po kojoj vrata klize se izradjuju u boji vrata. Minimalna obracunska mera iznosi 2.m2. Harmo vrata se izradjuju po Vasoj zeljenoj meri ,zavisno od dimenzija otvora.

harmonika vrata po meri

To znaci minimalne radove I relativno kratko vreme montaze. Moze se ugraditi I sigurnosna brava s kljucem,ako se zeli osigurati prostor ,ili koristiti samo magnet za zatvaranje ako nije potrebno. U vrata je moguce ugraditi I prozorcice sirine 5.cm. Definitivno,harmonika vrata su jedno od najinteresantnijih resenja za sve stambene prostore,mozemo ih koristiti I kao idealna zamena klasicnim sobnim vratima,a zbog svoje jednostavnosti,rukovanja I kvalitetnih materijala izrade ,naci ce se svuda kao najbolje resenje u Vasem domu.

Našim klijentima pružamo profesionalne uslugu izrade harmonika vrata po meri vrhunskog kvaliteta. PVC harmonika vrata nisu podložna rđanju, jednostavna su za održavanje i veoma su praktična. Ugradnja odnosno montaža harmonika vrata nije zahtevna što znači da je sam proces montaže kratak.

Naša široka ponuda vam nudi harmonika vrata po meri u mnogo boja, tako da ćete sa sigurnošću pronaći baš ona koja će se uklopiti u vaš enterijer.